tiistai 25. marraskuuta 2014

Bambit


Minua muistettiin tänä aamuna. Sain sänkyyn ihania kortteja ja lahjapussin, josta löytyi bambituikkukello ja Kaunisteen keittiöpyyhe. Juuri minun näköisiäni molemmat. Isompi tyttö oli valinnut. Nyt bambit pyörivät takanreunuksella villisti ja saattoivat jo pienemmän (joka nukkuu edelleen täällä lattialla) rauhalliseen uneen. Jospa minutkin kohta.

No, sain minä suklaatakin. Tykkään kaikista muiden inhokeista kuten liköörikonvehdeista ja Mon Amie -kirsikkakonvehdeista. Koirakin tykkäisi, mutta ei saa. Nyt se nukuu ihan vieressä minun selkääni vasten ja lämmittää mukavasti. Meillä taidetaan elää jonkinmoisessa perhepedissä aina vaan. Mutta enpä tarvitse lämminvesipulloja mihinkään.

12 kommenttia:

 1. Liköörikonvehdit, kirsikkasuklaat ja bambit: <3

  Nimipäiväonnittelut vielä näin jälkikäteen!

  VastaaPoista
 2. Enkelikellot ovat ihania, mulla on tämmöinen pöllöillä. Kirsikkakonvehdit ovat namia, samoin salmiakkilikööritäytteiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm... Salmiakkiliköörikonvehdit? Pakko saada! ;)

   Poista
 3. Onnea onnea täältäkin! Ihana tuo "bambienkelikello"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo on kyllä jotenkin tosi herkästi toteutettu ja kaunis. :)

   Poista
 4. Ihanat bambit! Meilläkin on tuollainen. Se putkahtaa tyttöjen joulukalenterista säännöllisesti joka vuosi. Tästä syystä viime vuonna yksi kimpaantui väittämään että me vanhemmat (muka!) täyttäisimme kalenteria! Tarinahan kertoo, että se on tonttu, joka öisin hipsii laittamassa yllätyksiä kalenterin luukkuihin. Toinen tuumi että onpas kiva kun tonttu on keksinyt tällaisen perinteen. Mä en kyllä kuollaksenikaan muista onko siinä meidän enkelikellossa pöllöjä vai kettuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä paljastui jo pari vuotta sitten se tosiasia, että kalenteria täyttääkin äiti. Tai siis mulle paljastettiin tämä tieto silloin... Tuo pienempi taitaa vielä olla syvässä uskossa, jos moisista mitään muistaa. Mulla on itse asiassa toinenkin moinen. Sellainen, jossa kärvennetään tonttuja. ;)

   Poista
  2. Siis ei kalenteri vaan tuollainen kellosysteemi. :D

   Poista
 5. Mitä ihanaisia lahjuksia, onnittelut :)

  VastaaPoista