sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Ostoksilla

Tänään oli erinomainen kirpparipäivä. Tuon kirjan kyllä huusin huuto.netistä, mutta kirpparihan sekin... Ihana yllätys löytää se sieltä. Se on nimittäin tehty opiskeluaikanani ja Matti Kota käytti malleina kouluni opiskelijoita eli tuosta voin kerrata, miltä osa silloisista kavereistani näytti. :) On se ihana kirja muutenkin ja tyttö oli tosi ilahtunut, koska oli haaveillut koko päivän mummulassa prinsessajutuista. Kaunis lasilautanen löytyikin ihan livekirppikseltä ja suorastaan huusi päästä mukaan...

Tässä varsinainen löytö... Alkuperäispakkauksessa tosi kivat pussilakanat. Miten mä muka pystyn ottamaan ne paketista ja pesemään käyttöön? Olisivat noinkin hauskat. No, ehkä kuitenkin. Lisäksi mukaan tarttui pari isoa lasipurkkia.. ööh.. johonkin säilytykseen. ;)

Ja aikaisempia hankintoja. Tämä kangas on kiusannut minua jo pidempään Elloksen sivuilla. Ikinä en kyseisestä putiikista ole mitään tilannut, mutta nyt oli vaan pakko, koska tuo oli tarjouksessa ja oletettavasti siis poistuu valikoimista. Mä en edes tiennyt, miksi tuo piti saada, mutta kun levitin sen tämän huoneen lattialle, tajusin, että siitä tulisi tänne ihan täydellinen rullaverho... No, ihan vielä en kyllä ala ommella, kun ei ole tietoa, asummeko tässä kovin pitkään, mutta selvisipä, miksi se kangas näytti niin houkuttelevalta.

No, tarttui sieltä sitten samalla mekko, lakanat ja muutama aluspaitakin, mutta ei niistä sen enempää. Joten näin meni tämän tädin ellos-neitsyys, kankaan takia kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti