torstai 17. helmikuuta 2011



























Tälläistä meillä. Kanniskelutreeniä, unta ja uudet tossut kirpparilta. Kyllä kelpaa... Vielä kun lämpiäisi tuo sää, että pääsisi vähän uloskin. Ennemmin lumipyryä kuin tulipalopakkasia tänne, kiitos. Ehkä ensi viikolla.

4 kommenttia:

  1. Voi liikkis <3

    Meillä nukutaan liinassa päivisin, omaan sänkyyn tuo ei suostu (ei kai kun yölläkään ei tarvi). Ulkonakin nukkuisi, vaan eihän tuonne voi oikein viihtymään mennä..

    VastaaPoista
  2. Tuo neiti nukkuu näköjään kans liinassa loistavasti. Etenkin iskän sylissä. Nukkuu se yleensäkin sylissä (paitsi siis mun sylissäni) ja joskus jopa vahingossa omassa sängyssään. Aika usein kyllä sohvalla... Ja ulkona vaunulenkillä alkoi sujua uni oikein mallikkaasti, mut sit toi pakkanen pirulauta pilasi kaiken.

    VastaaPoista
  3. Kahlasin tänäiltana läpi vanhoihin taloihin liittyviä blogeja ja päädyin tänne. Heti ensimmäisessä postauksessa alkoi tuntua, että hetkinen, tiedän nyt kyllä tämän henkilön jostakin. Kirahvi ja Soli-niminen tytär aiheuttivat hämäriä muistikuvia. Taidat olla ysvin -kirahvi-? Olipas hauska törmätä vanhaan palstatuttuun. Itse olin siis ysvillä ennen suvi, nykyään pajupilli. :)

    Onnea perheenlisäyksestä ja mukavia kevättalven päiviä toivottelen!

    VastaaPoista
  4. No moi Suvi, minä se tosiaan olen. :) Hauska sattuma ja kiva, että kävit ja ilmaisit itsesi. :D

    VastaaPoista