perjantai 13. maaliskuuta 2015Tänään oli ihan mieletön auringonpaiste. Niin kirkas, että kipeää teki. Istuskelimme Silakan kanssa kasvihuoneessa nauttimassa auringosta ja lämmöstä. Tänä keväänä pitäisi tilata asennushiekka ja latoa lattia kuntoon samoin kuin mökin ympärys ja edusta. Viherpihassa oli ohjeet hienoihin kasvatuslavoihin ja meillä on kellarissa vanhoja ikkunoita. Mies katseli jo hieman osviittaa. Katsotaan, mitä saamme suunnitelmista toteutettua. 

Omenapuun alusta on täynnä putoilleita auringonkukan siemeniä. Orava päästi meidät yllättävän lähelle katselemaan ateriointiaan. Pikkulinnutkin ovat muuttuneet koko ajan vähemmän aroiksi. Aina välillä joku alfaurostyyppinen tipu tulee istumaan läheiselle oksalle ja esittää selvästi, että voisimme siirtyä hieman etäämmälle, että kaikki uskaltaisivat tulla ruokailemaan. Ihan kohta tosin loppuu ruokkimisaikakin. Joku muukin oli tosin käynyt ruokailemassa. Kasvihuoneen sivustalla oli todisteet melkoisesta höyhennyksestä.

4 kommenttia:

 1. Kevät on kyllä ihanaa suunnitteluaikaa! Vielä pitäisi hetki vaan malttaa ennenkuin pääsee hommiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mutta onneksi jo vähän on päässyt aloitelemaan kuitenkin. Esim. sitä puiden leikkuuta.

   Poista
 2. tuo höyhenkuva on sitten upea! En tiedä moneenko kertaan olen jo käynyt sitä tuijottelemassa :) - se lumen ja jään kuvio jatkuu jotenkin niin upeasti höyhenissä, ja kuvan värit !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne höyhenet olivat niin kauniita (ja vähän surullisia) siellä maassa. Sittn mulle tuli yhtäkkiä mieleen sellainen kapine kuin kamera. ;) Pientä umpea ollut havaittavissa, juu...

   Poista