tiistai 25. elokuuta 2015

Näkemiin kesä!
Uhkailivat kesän loppumisella, joten katsoimme parhaaksi tehdä vielä iltapäivästä pikavisiitin uimarantaan. Se, jos uimakelejä riittää edelleen on toki iloinen asia, mutta helteitä ei taida olla ihan tässä määrin enää luvassa, joten pitihän kesälle käydä sanomassa heipat myös ihanimmassa rannassa.

Pakkohan se on itselleenkin tunnustaa, että illat ovat jo selvästi viilenneet (vaikka edelleen nukumme ikkunat auki), rannassa kanervat kukkivat ja kalanpoikaset olivat kasvaneet huimasti sitten viime näkemän. Mutta lämmintä oli edelleen. 

Illalla ihmettelin joen rantaa. Päivän aikana sinne oli ilmestynyt oranssia ja punaista. Voisin vannoa, että aamulla ranta oli vielä kokonaan vihreä. Sovimme, että kun ruska on komeimmillaan, teemme syysretken tuonne uimarannalle, grillaamme eväitämme ja muistelemme kesää, joka lopulta kuitenkin tuli ja oli.

7 kommenttia:

 1. UImavedet pysyvät varmasti hetken lämpiminä, joten niistä päästään vielä nauttimaan. Mukavaa alkavaa syksyä!

  VastaaPoista
 2. Jos ulos katsoo niin kyllä se kesä nyt meni ja vilkutti mennessään. Ensi vuonna uusiksi. Vähän enemmän lämpöä kiitos! Oulun seudulla pyöreä nolla hellepäiviä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taisi sentään tulla muutama hellepäivä. Mut taisivat yhden käden sormet riittää silti... No, ensi kesänä sit.

   Poista
 3. Vielä oli eilen ainakin lämmintä, vaan kuinlkahan käy loppuviikosta! Voih, kyllä se on syksy nyt, ainakin kalenterin mukaan. Toivottavasti saadaan kuivia ja aurinkoisia päiviä, niin ehtii vielä tehdä monta metsäretkeä ennen talvea. Toisaalta, onpa noilla retkillä käyty talvellakin. :D Juuri tässä kun viikonloppuna sadonkorjuujuhlia vietettiin, totesin, että seuraavaksi sitten pikkujoulut. Eihän niihinkään ole kuin kolme kuukautta!

  VastaaPoista
 4. PS: Unohdin uida tänä kesänä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin. :) Ja retkeily ois kyllä kivaa. Kunhan tässä vähitellen toivuttaisiin... Iski pienoinen syksynaloitteluflunssa perheeseen.

   Poista