torstai 10. syyskuuta 2015

Ääh...

Nyteiookuvia, koska on kriisi ja ahdistus. On pakolaiskriisi ja ärsyttää ihan julmetun moni asia. No, sen kriisin kanavoin pääosin toimintaan. Torpedoin myös yhden ihastuttavan anaalivaiheiseen jääneen nettijulkaisun näkyvistäni ja jopa helpotti kriiseily siltäkin osaa.

On kriisi ja tautia taudin perään. Koulu alkoi, juu huomattu. Toinen kierros sairastelua menossa. Yhdessäkin olisi ollut ihan tarpeeksi. On myös tietokonekriisi. Suosikkiläppäri tekee ihan vakavissaan kuolemaa ja varaläppärissä ei ole kuvankäsittelyohjelma eikä näköjään ennen kaikkea kortinlukijaa ja sese vasta kriisi onkin!

Kohta kai pitäisi harjoitaa elämänhallintaa ja kehitellä jostain a) se kortinlukija ja b) kuvankäsittelyohjelma. Sähköpostiohjelmakin ois kiva. Helpottaisi paljon sähköpostien käsittelemistä ja lukemista...

Rannassa haisee pahalle, koiraa ei kannata päästä jokeen juomaan. Mutta kesä tuli vielä pikavisiitille (tai mistä minä sen tiedän, vaikka tuo olisi tullut jäädäkseen) ja pihalla oli ihana seisoskella nauttimassa lempeästä tuulesta ja kukista, joiden pitäisi olla jo kuihtuneita tähän aikaan syksystä. Exotic Garden ei ole vielä saanut toimitettua sipulitilaustani. Alan huolestua. Istutuslapio ruostuu penkkiin käytön puutteesta.

Ja toivottavasti seuraavalla kerralla on jo kuvia. Nyt kun päätin päästä ylitse kriiseilystä, päätin ihan oikeasti kuvatakin. Illasta kävin siellä haisevassa rannassa ja napsin kuvia vaikka väkisin. Sattuneesta syystä ne eivät nyt vain tähän siirry. Mutta hajun voitte sentään kuvitella: Ihan silkkaa ammoniakkia. Nam.

2 kommenttia:

  1. Niitä ihania syyskuvia odotellessa vilkutuksia täältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilkutuksia takaisin. Ajattelin ryhdistäytyä vähitellen, kun konetilannekin on taas jonkinmoisessa kunnossa.

      Poista