sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Sisutusvimma iski

Iski tarve laittaa tytön huonetta vähän uusiksi ja siinä samassa sitten tuli "stailattua" muutakin asuntoa tilavammaksi. Eli mä sain vhdoin tuon ripple blanketin siirrettyä tytön sänkyyn sohvan selkänojalta ja surautin muutaman siihen sopivan sisustustyynyn/-tyynynpäällisen ja kas, sänky on kuin uusi. :)

Samantien punainen, korjausta odottava kaappi sai siirtyä suoraan tytön huoneeseen. Mä tulin siihen tuloskeen, että voipi olla, että tänä talvena mulla ei ole tuon korjaamiseen mahdollisuuksia ja koska tuossa on ihan jumalattomasti säilytystilaa, on ehkä viisaampaa hyödyntää sitä. Ja kyllä tuonne tavaraa menikin... Kyllä tuo myös pientä pintaremonttia itsekin kaipaa, mutta ehkä myöhemmin.

Pääasia tämän päivän toimissa oli lapsen säteily, kun tuo päiväunilta tultuaan näki, mitä huoneessa oli tapahtunut. :)

4 kommenttia:

  1. Kyllä minäkin ilahtuisin tuollaisesta huoneesta. Kaunis sänky, ihana kaappi.

    VastaaPoista
  2. Onko tuo kaappi vielä olemassa ja jos, niin missä tilassa ? Mä en ollut tätä postausta lukenut, tulin vaan selailemaan löytäisinkö kuvia teidän vanhasta kodista vielä. Tuo kaappi on sellaisenaan kuin tehty leikkikeittiöksi, tasolle vaan hellanlevyt ja kaikki ruoka ja leikkilautaset yläosan kaappeihin :)!

    VastaaPoista
  3. Tai vois ne tavarat neidille vähän vissiin olla turhan korkealla...!

    VastaaPoista
  4. On tuo vielä olemassa ja edelleen yhtä resuisenakin. Ja jatkaa lelukaappina. Mutenhan tuo olisi hyvä leluhella, mutta on tosiaan aika korkea. ;)Tosin Soli tyhjentelee jakkaran kanssa jo turhan sujuvasti tuota yläkaappiakin..

    VastaaPoista