keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Aamulla

Ihana aurinkoinen aamu. Aurinko heijasteli valoa milloin mistäkin, heitteli varjoja, herätti hämmennystä kimaltaessaan seinille neidin paidan paljeteista. 

Mummu oli löytänyt kirpputorilta valkoisen linnun, jonkun selvästi itse tekemän, kauniin. Minä kudoin eilen Novitan flipflopista vähän hupsun sisustusesineen aika rumaa kukkaruukkua peittämään. Tein siis kukkaruukulle kaulurin. Pitihän sekin kokeilla...

Miehen äidiltä saatu enkelinsiipi kukkii edelleen. Mummuni kertoi, että hänen äidilläänkin oli ollut enkelinsiipi tuvassa. Mistähän saisin napattua sellaisen vanhanaikaisen posliinikukan alun? Nyt ehkä kestäisin asua sen kanssa, koska voin nukkua eri kerroksessa kuin sen öisin ihan liikaa tuoksuvat kukat. 

9 kommenttia:

  1. Niiiiin hienosti heijastuu valo näissä kuvissa! Hassua, huomasin tuon "kaulurin" jo ennenkuin luin tekstisi, ja ajattelin heti, että ruukulle kaunistusta :) Meillä ei ole ruukkuja, kun ei ole kasvejakaan mutta tuolla tavallahan saa vuodenaikojen vaihtuessa ruukuille uuden tyylin!

    Linnusta tuli mieleen Nils Holgersson ja hanhet, vaikkei tuo hanhi olekaan. Se on miehelle "se kaikkein rakkain" lapsuuden ohjelma, ja minäkin tykkäsin.

    VastaaPoista
  2. Mietin samaa, että talveksi voi sit tehdä ruukulle vaikka valkoisen villapaidan. :D Nyt oli tehtävä pinkkin, koska kaupassa se oli ainoa vaihtoehto. Ei se kyllä huono ole.

    Voihan tuo hanhikin olla.. Ja Peukaloisen retket on hyvässä muistissa. Itse taisin olla vähän iso katsomaan, mutta olisiko pikkusisko seurannut?

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia sulla taas. :)

    VastaaPoista
  4. Beautiful, sensual & poetic, I love your blog!

    Thank you for nice comment on my blog!

    Agneta, the swedish one ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Anna and thank's again Agneta. :)

    VastaaPoista
  6. Hei Kati,

    tuolta Inkan blogista löysin tänne ja tajusin, että "tuttu" ihminenhän siellä!! Mie siis olen Kirsiina YSV:ltä :)! Itse untuvikkona blogistaniassa, mutta suurella mielenkiinnolla opettelen! Saapi kurkkia.

    VastaaPoista
  7. ja vielä jatkoksi, heh miten laitoinkin tuon YSV:n tuohon, kun ollaanhan me FB-kamujakin :D :D

    VastaaPoista
  8. No moi! HAuska "tavata" täälläkin. Pitääkin tulla kurkkimaan. :)

    VastaaPoista
  9. Kauniita valon ja varjon leikkejä. Valoisuus on kyllä aivan mahtava juttu.

    VastaaPoista