torstai 23. syyskuuta 2010

Tunnustus

Minnalle kiitokset tunnustuksesta. Pitäisi vamaan ne seitsemän asiaa kehitellä. Tällä hetkellä väsyttää niin, että en jaksa keksiä seitsemää blogia, joille erityisesti tunnustuksen jakaisin. Niitä kivoja, kun oikeasti on ihan valtavasti ja melkein kaikki ovat tainneet jo tämän tunnustuksen saadakin... Mutta jos mä sanon, että mä tykkään hirmuisen monesta blogista, joihinkin jopa saan puumerkkinikin laitettua, kun käyn.

Ja sitten asiaan.

1. Lapsena päätin, että minusta tulee filosofian tohtori. Vielä en ole yliopistoon päässyt. Sitä odotellessa.
2. Minulla on oikeastaan aina jotain mustaa päällä. Musta on turvavärini.
3. Olen viime vuosina höyrähtänyt luomukosmetiikkaan oikein kunnolla. Itse asiassa höyrähtäminen on niinkin pahaa, että olen pyrkinyt minimoimaan käytössä olevien kosmetiikkapurkkien määrän. Mukavaa, että kylppärin pullovalikoima mahtuu hyvin pieneen tilaan.
4. Nuorempana en vienyt roskistakaan ilman meikkiä. Nykyisin meikkaan muutaman kerran vuodessa, vaikka nykyisin ehkä siitä meikistä voisi olla ulkonäön parantamisen kannalta suurempi hyöty kuin nuorempana. On mukavampaa olla kasvot puhtaina.
5. Rakastan lukemista, mutta en ole muutamaan vuoteen jaksanut lukea juurikaan. Odotan jaksamisen paluuta kuin kuuta nousevaa. Tulevaisuuden varalta olenkin varannut runsaasti kirjoja siltä varalta, että ei sitten lukeminen lopu, kun se lukuvimma taas iskee.
6. Olen kouluttautunut totaalisen hömppäaloille, hopeasepäksi ja graafikoksi ja melkein huonekalumaalari-artesaaniksi. Joksikin pitäisi vielä, jos aion joskus työelämään. Jospa jotain järkevää tällä kertaa.
7. Työelämään paluu ei kuitenkaan ole ihan hetkeen ajankohtaista. (Tämä taisi olla se isoin ja pelottavin tunnustus ja selittänee pitkälti blogihiljaisuuttani)

11 kommenttia:

 1. Onnea, kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 2. WAUTSI WAU!!!! Oikein sydämmellinen onnittelu teille kaikille ja voi hyvin!!!
  Ehdit bloggailla myöhemminkin, jos/kun fiilis iskee....

  VastaaPoista
 3. Oih ja voih, mä niin TIESIN (nyt oli mun vuoro arvella, kun sinä uumoilit aikoinaan samaa mun suunnilla) <3 Ja niin, jäin villahousu-kommenttia Nurjat-blogissa miettimään tuossa taannoin :)

  Ihan mahtavaa! Onnea kovasti koko porukalle! Tuo on mun mielestä sitä parasta mahdollista "työtä", joten eikun kirjoja hamstraamaan ja pientä kasvattamaan <3

  VastaaPoista
 4. Minäkin jäin pohtimaan villahousukommenttia ja ajattelin, että ehkä on syytä onnitella ja onhan sitä! Onnea valtavasti. Kaikkea ihanaa teidän syksyyn.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitoksia kovasti :)

  Minna: Kiitos. Ja kyllä minä aina välillä yritän koota itsesni ja jaksaa vähän edes. Niinä parempina päivinä.

  Erika: Juu, se kommentti kyllä vään lipsahti ajatuksissa, mutta ei tuo varmaan vaarallista ollut... ;)

  Jonna: Kiitoksia ja ihanaa syksyä teillekinpäin. Niin ja nyt mies kävi noutamassa välineurheilijalle puikkoja kaupasta, joten se villishomma päässee oikeastikin vähitellen alkuun.

  VastaaPoista
 6. Mut ei se olekaan ihan sama millaisilla puikoilla villahousuja neuloo! Nehän tulee tärkeimmälle <3

  VastaaPoista
 7. Totta. Ja pitää ehdottomasti olla puikot, joilla on kiva kutoa ja joihin neule ei juutu ja jotka vielä näyttävät kivalta. Silloin edistyy. ;)

  VastaaPoista
 8. Nyt vasta huomasin postauksesi, vaikka vähän aikaa sitten ajatus kävi mielessäni <3. Onnea, ystäväni, onnea koko perheelle!

  VastaaPoista