torstai 21. heinäkuuta 2011

Puppy



























Meillä saavutettiin vihdoin puolivuotisuuden rajapyykki. Tilannetta juhlistettiin aloittelemalla kiinteiden nauttiminen riisipuurolla (ihajjees) ja hörppimällä vettä mukista perään (erittäinkin jees). Lisäksi paljastimme juhlallisesti sankarittaren koiranpennun. Ratsastaminen puppyllä aiheutti suurta riemua, samoin sitä irtoaa mukava rapina, kun sitä rapsuttaa. Mutta kaikkein parasta oli, kun selästä pääsi näkemään sohvalla majailevan ihanuuksien ihanuuden, siis kaukosäätimen.. Meillä ei ratsasteta auringonlaskuun, meillä ratsastetaan kohti kaukosäädintä. Se lienee syytä lähiaikoina piilottaa johonkin korkealle. Nti puolivuotias kun yrittelee jo tarmokkaasti kontata ja sen jälkeen on todennäköisesti listalla polviseisonta ja ylettäminen vähän joka paikkaan.

5 kommenttia:

  1. Onnea puolivuotiaalle pikkuiselle:) Meillä neiti 7 kk alkoi pari päivää sitten vasta harjoitella konttausasentoa, mutta muuten vauhti on jo kovasti lisääntynyt. Äkkiä ne vaan kasvaa...

    VastaaPoista
  2. Onnea, niiiiiiiiiiiiiin sulonen on tuo pieni menijä <3 Ja hieno puppy, hyvä valinta :)

    VastaaPoista
  3. Niisku: Juu, ällistyttävän äkkiä noista tulee isoja vauvoja. Onneksi tissillä nukkuessaan tuo on vielä ihan vauvan näköinen.

    Erika: Kiitos :) Isompi kuulemma haluaa kans puppyn, mutta valkoisen... Katsotaan, synttärit lähestyvät.

    VastaaPoista
  4. Ihahaa, tai siis piti kirjoittamani ihanaa, mut sopii kait toikin!

    VastaaPoista