lauantai 17. syyskuuta 2011




























Meillä ollaan juhlatuulella. Eskaritytöllä on synttärien ensimmäinen kattaus iltapäivällä, kakku odottamassa ja neiti toisen eskaritytön kaverisynttäreillä juhlamekossaan. Ainoa kurjuus on tätä syksyä riemastuttava kestonuha. Ei ehdi edellinen tauti parantua, kun seuraava jo iskee.. Surkeaa niiskutusta taas tänä aamuna.

Neiti halusi yhden lahjan meiltäkin tänään (toinen, "hiukan" pienempi odottaa varsinaista synttäripäivää) joten nyt meillä mellastaa olohuoneessa mustan Puppyn seurana valkoinen. Sitä onkin halailtu koko aamu. Hassua miten joku tuollainen esine voikin olla lapselle niin mieleinen. Harvemmin tulee ostettua noin kalliita synttärilahjoja. Tai siis ei ikinä, mutta toivottavasti tämä lahja on sitten mallia ikuinen eli seuraa mukana läpi elämän.

Tuo hippo-pankki on minun lapsuudestani. Löysin sen viimeksi vanhemmilla käydesäni äidin kaapista säilöstä. Oli ihan pakko napata se mukaan Silakan kolikkokeräykseen. Aika mukavaa, että äiti on säästellyt tavaroita, jotka olen joskus kokenut turhiksi. Vaikka haaveilen minimalismista, olen tosi iloinen, että äitini ei ole moiseen sortunut vaan vaalinut ja säilyttänyt kaikenmoisia hupsutuksia elämämme varrelta.

Mukavaa viikonloppua. Tämä pakkaa pienemmän rattaisiin päiväunille ja lähtee tarkastamaan joenrannan tilanteen ennen vieraiden saapumista.

9 kommenttia:

  1. Paljon onnea eskaritytölle! Upeat lahjat, kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  2. Kerron terveiset neidille. :)

    VastaaPoista
  3. Onnitelut täältäkin :) Ja tuo vihreä lehtivati... lapsuudenkodissani on sama kirkkaana. Sillä oli oikein virallinen käyttötarkoituskin: mummu laittoi siihen aina silliviipaleet tarjolle. Saivat olla minulta rauhassa - ja saavat olla yhä - mutta näkömuisto palasi kuvastasi vahvana.

    VastaaPoista
  4. Mä löysin ton vadin vissiin pari vuotta sitten ja kävin vielä monta kertaa katsomassa sitä kirpparilla ennenkuin ostin. Se on ihana. :) Ja kiitokset onnitteluista, mä en edes huomannut kirotusvihrettä. :D

    VastaaPoista
  5. Myöhästyneet onnittelut eskari tytölle:)
    Meillähän synttärit seuraa toisiaan- meijän Eppu 11v 18.9:)

    VastaaPoista
  6. Myöhästyneet onnittelut eskari tytölle:)
    Meillähän synttärit seuraa toisiaan- meijän Eppu 11v 18.9:)

    VastaaPoista
  7. Aika hauskaa kyllä :) Myöhästyneet onnittelut 11-vuotiaalle!

    VastaaPoista