sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Ähkylankaklubi


Jos se ei ole ihkulankaklubi (ei oikein mitään sinne päinkään) niin se on varmaan ähkylankaklubi? Tai jotain. No, joka tapauksessa tänään harrastimme pikkuveljen tyttöystävän kanssa ei_ihkulankaneulontaa. Minulla puikoilla oli Seitsemää veljestä ihan ällömakean vaaleanpunaisena ja neuletoverilla äitini hyljeksimää kirjavaa vintageruskeaa. Vaaleanpunainen pysyi yhtä ällönä kutomisen edistyessä,(mutta kaipa nuo voi koululle hukata siinä kuin muutkin sukat), mutta se ruskea lanka, siitä oikeasti tuli aika kivat sukat. Ja juu, minä en ole suuri vaaleanpunaisen ystävä, tai olen, mutta vaaleanpunaisen suhteen olen hyvin nirso. Se ei saa olla imelää osastoa. Vielä olisi toinen kerä tuhottavana... Pidän hiukan periaatteenani, että jos joku lanka ei miellytä, se pitää hyvällä omallatunnolla tuhota saapassukiksi ja muuten vain kuluviin kohteisiin (tai sitten lahjoittaa muuten vain tarvitseville). Mutta niitä ei_niin_kivoja_lankoja on ihan turha marinoida siliteltävinä kaapissa.

Kannoin amppelissa rentoilevan lehtikaktuksen pihalle kesäksi ja vaihdoin vielä sil isomman ruukun ja mullatkin. Nyt se on kiitellyt saamastaan huomiosta oikein kunnolla. Yleensä kukkia on tullut maksimissaan kaksi, nyt kakus hehkuu punaisena. Kaunista.


2 kommenttia:

  1. Vaauu, mitkä kukat, meillä on tuo samannäköinen ollut viikon sisällä, ei mitään mullanvaihtoja, saapi nähdä, päästäänkö lähellekään sinun kukkiasi, ne on kerrassaan upeat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tuo ennen ole täälläkään noin röyhynnyt. Anoppi (jolta kaktuksen sain) sanoi, että jonkun kerran se on hänellä intoutunut kukkimaan kunnolla.

      Poista