tiistai 1. lokakuuta 2013


Minä en aina nauti syksyn väreistä ihan niistä itsestäänselvimmistä ruskan sävyistä. Oikeastaan kauneimpia sävyjä ovat lämpöiset vihreät ja harmahtaviksi tulentuneet heinät. Niin ja taivaan sinertävät harmaan sävyt. No ok, rakastan okran ja sinapin sävyjä, mutta ne eivät ole vielä ihan parhaimillaan.

Niitä kirkkaampia sävyjä toteutan isomman tytön sukissa. Tilaus oli tarkka. Minä kuvittelin tekeväni polvisukkia, mutta sain tiukan ukaasin tyytyä puoleen pohkeeseen ylettäviin vähän normaalia nilkkasukkaa pidempiin versioihin. Tehdään niinkuin tilataan. Ainakin tuo Regian lanka on vallan viehkoa kudottavaa ohuudestaan huolimatta. Neule edistyy kiltisti ja kiukuttelematta.


4 kommenttia:

 1. Syksyn värit on ihania! Ja nuo kirjoneulejutut ja Gudrun. Lompakkoni onneksi heidän kuvastostaan kuitenkin puuttuu yleensä se ihanin juttu tyylikkäissä harmaan sävyissä. Mutta ihana niitä on katsella ja fiilistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla säästää rahaa se tosiasia, että Gudrunin vaatteissa mitoitus on tasan vastakkaista kuin minä... Jotain joskus tulee ostettua ja sitten telttailtua mekoissa. ;) Mut on ne nättejä.

   Poista
 2. Onnistuit taas nappaamaan sitä olennaista. Katselen just nyt ikkunasta vaahteraa, joka ei punastu ollenkaan, vaan on keltainen ja vihreä. Latva juuri nyt kuitenkin on punainen, nouseva aamuaurinko osuu jotenkin keltaisiin lehtiin punastuttaen ne. Nautitaan sävyistä :)

  VastaaPoista