tiistai 5. marraskuuta 2013

Kirkasvalohoitoa

Kirkasvalossa istuskelu aamuisin alkaa muuttua jo rutiiniksi. Juon teetä ja otan kirkasvalohoitoa lueskelemalla kesäisiä (ja välillä vähän vähemmän kesäisiä) sisustuslehtiä. Tällä hetkellä olen lueskellut lähinnä englantilaisia lehtiä. Pidän maalaisromantiikasta, mutta jotenkin suomalaisten lehtien maalaisromanttisuus ja valkoinen, jota piristää satunnainen rohkea pilkahdus beigeä tai jopa mustaa, ei enää jaksa kiinnostaa. Kaipaan valon lisäksi väriä ja sen käyttäjinä englantilaiset ovat ihan omaa luokkaansa. Ostin tuon lehden jo kesällä ja olen siitä lähtien palannut uudelleen ja uudelleen ihastelemaan kuvien jutun värejä ja kauneutta. Maalaisromantiikka minun makuuni. Ja samalla kirkasvärihoitoa.

Itse asiassa en ikinä (enää) maalaisi koko huonetta keltaiseksi. Se väri on kokeiltu ja siihen kyllästytty, mutta noissa kuvissa keltainen näyttää uskomattoman houkuttelevalta ja auringonpaisteiselta. Kukalliset sohvatkin jäävät todennäköisesti kauppaan enkä osaa kuvitella hankkivani kukallisia lakanoita. Silti, ihan uskomattoman inspiroivaa. Niin ja tuo ensimmäisen kuvan mehiläistyyny on aivan hurmaava. Sen huolisin heti.


Samaan aikaan toisaalla... Silakka otti rennosti lastenohjelmien ja paahtoleivän parissa.

8 kommenttia:

 1. Mää olen tuota kirkasvalolamppua tuumannut ja tuumannut jo vuosia. Aina joka syksy, just tässä marraskuun kieppeillä. Jokohan sen saisi hankittua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokusen vuoden minäkin yritin. Itse asiassa olin tänäkin syksynä jo sitä mieltä, että vähän turhahan se on, maksaakin kamalasti jne. No, sitten tuli todettua, että jos siitä on apua, se hinta on aika pieni verrattuna mahdollisiin hyötyihin. Joita muuten on jo nyt näkynyt. ;)

   Poista
  2. Hmmm... tarkoittaako kirkasvalolampun hankkiminen sitä, että tekee sitten mieli alkaa sisustamaan ihan älyttömästi?

   Poista
  3. Ei välttämättä. Mutta mahdolisesti sitä, että ahteri irtoaa sohvasta ja käsi suklaapussilta ihan huomaamatta ja tulee noita kodin perushommia tehtyä vähän eri tahtiin kuin ennen lampun hankintaa. ;)

   Poista
 2. Mulla on sama aamurutiini. Paitsi että juon aamuisin kahvia. Luojalle kiitos siitä lampusta! Tai miehelleni, joka sen mulle osti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi alkaa olla aika suosittu aamurutiini. ;) Mutta ilmeisen hyväksi monelle. Miehelle pointsit kotiin ostoksesta. :)

   Poista
 3. Minä olen haaveillut tuollaisesta lampusta. Auringonvaloa ja kirkkautta kaipaan eniten just marras-tammikuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Pimeää on riittänyt vaihteeksi oikein tosissaan... Ja vaikuttaa siltä, että ei luntakaan ole luvassa. Suosittelen siis keinoaurinkoa. ;)

   Poista