keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, mutta ulkona tuuli hyytävästi suoraan järveltä. Tuulitakin alla oli fleeceä, mutta välillä tuntui kuin olisin ollut pelkässä sisäpaidassa liikenteessä. Hämmentävä sää. Joku oli saanut ison hauen, mutta päättänyt jättää haukipullat tekemättä. Todennäköisesti linnut ja kissat tekevät haukiparasta selvää muutamassa päivässä.

Lämpöiset päivät ja valo ovat saaneet puutarhan suorastaan poksahtamaan eloon. Yhtäkkiä ruskea maa muuttui vihreäksi ja sipulikukkien alkuja ja vähän enemmänkin kuin alkuja riittää. Valitettavasti myös rikkakasvit ovat hyvässä kasvussa... Aloittelin jo turhaksi tuomittua taistelua mokomia vastaan. No,vähitellen...

Mies mittaili jo takapihalla joskus tulevan kasvihuoneen perustuksia ja mietimme, millainen alue pitäisi salaojittaa, että pääsisi eroon siitä jatkuvasti tosituvasta surullisesta lätäköstä kasvimaalla. Pitää miettiä. Lapiohommia ainakin on luvassa, sepelikin on jo tilattu. Niin ja sen kasvihuoneen rakennetta suunniteltu jo aika pitkälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti