perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pitkäperjantai
Levitin minä lopulta jokusen koristeenkin. Ja leivoin kakun. Tänä vuonna koulusta eivät pääsiäiskoristeet ehtineet paikalle, koska neiti oli torstain kotona köhimässä. Joten tyydyimme aikaisempiin esityksiin. Eskarissa tehty noita on vielä kateissa, se pitää kaivaa huomenna esille. 

Kakussa luistelin siitä missä aita on matalin. Tein unelmatortun pohjan ja leikkasin sen kolmeen osaa. Vatkasin 2 dl kermaa vaahdoksi ja lisäsin siihen purkillisen rahkaa ja lurauksen hunajaa. Vielä väliin säilykepersikan palasia ja kakun täytteeksi. Koristeeksi suklaamunia. Makeaa, mutta varsin hyvää. Itselle tosin riitti kohtuupieni pala korjaamaan makeanhimon etäälle.


Miehen Ilves-sukatkin valmistuivat. Enhän minä ihan sileään malttanut tyytyä. 3 nurin, yksi silmukka kierrettynä oikein, oli tällä kertaa mieleinen pinta. Ja kantapään tein huvin vuoksi välillä nurjaa päällepäin. Käyttäjä tykkää kovasti, se lienee tärkeintä. Lanka Nallea ja bambupuikot nro 3.

Pari postasta taaksepäin ja löytyy arvonta. Vielä ehtii mukaan.

7 kommenttia:

 1. Mikä se olikaan se sana, jota käytyit tuosta langasta... ei, ei saa katsoa... muistan olleeni niin samaa mieltä kanssasi... mutta hienot sukkelit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalan rumaahan se on edelleen, mutta hei: Ilveksen värit! ;)

   Poista
 2. Herkullisen näköinen kakku. Löytyisköhän jostaan tapparan värehin sopivaa lankaa... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa niin, että voisi at kinata kummalla on rumemmat sukat? ;)

   Poista
 3. Pintaneule ja nurjat kantapäät on ehdottomasti hyvä ratkaisu pätkärääkätylle langalle. Niin että oli lanka rumaa eli ei, niin parhaat puolet sait siitä esiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä mä tuota hetken pähkäilinkin. ;)

   Poista