maanantai 4. elokuuta 2014

Kasvihuone on erinomaisen hyvällä mallilla. Enää puuttuu takapäädyn tuuletuslukkuu (joka sekin on jo puolivalmis) ja ovi. Niin ja paikamaalauksia, täyttösoraa, lattiaa yms. Mutta kuitenkin. Hyvältä näyttää. Ja kauniilta. Sisälläkin on lämmin, tänään vähän vajaat 40 astetta. Puuh... No, muutenkin kyllä tarkeni. Lapset osoittivat, että tarpeeksi lämpimällä vähän pienempikin virkistäytymisallas riittää hyvin. Eikä tarvinnut odottaa, että vesi lämpenisi. Suoraan hanasta kylmää vettä ja sekaan plutimaan.


Illasta ajelimme tarkastamaan ensin omalle kasvimaalle perunoiden tilannetta. Ihan vielä ei irtoa, mutta onneksi siskon luona sato on paremmalla mallilla. Urheat perunannostajat taistelivat pari vartta ylös ja saimme taas herkullisia ja melkoisen luomusti kasvatettuja perunoita. Vähän piti räpsiä kuvia ihanasta kasvimaasta yleensäkin. Krassit tosiaankin kukoistavat. Muista kasvatettavista puhumattakaan.

Omassa kukkapenkissä kukkii upeasti tummansävyinen päivänlilja.
4 kommenttia:

 1. Unohdin kokonaan käydä teidän kasvihuonetta kattomassa. Jospa huomenna muistaisin. Ja kiitos! Meiän pensaskrassit on parhaimmillaan nyt. :) Harmi kun muu kasvimaa kärsi myrskyvaurioita ja tillit sekä ruiskaunokit lakosivat. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tuo oleile takapihalla vastaisuudesakin. ;) Aika hyvältä se maa näytti pienistä tuulivaurioista huolimatta.

   Poista
 2. Kasvihuone on ihanan söpö! <3 Tuo tiilisokkeli on tosi raikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja kyllä sinne ihan oikeasti muutama taimikin mahtuu kasvamaan.

   Poista