perjantai 8. elokuuta 2014

YksityiskohtiaKäväisimme päivänä muutamana kaatiksella risuja hävittämässä ja metallirojukasan vieressä kenotti juuri sellainen lavuaari, jota olemme etsineet kasvihuoneen hanan alle!!!! No joo, kuvassa se on ripustettu vinoon ja pesemättä, mutta kunhan antaa tuolle vähän harjaa ja pesuainetta ja ripustaa sen paikoilleen suoraan (ynnä kinnittää alapäähänkin putken), vaikutelma on ihan loistava.

Vetimeksi löytyi kellarista vanhan öljynpolttimen hana, jonka joskus pelastin menemästä romuttamoon. Mies halkaisi putken, jossa hana oli kiinni ja toisesta puolikkaasta tuli sopivasti stoppari ovelle. Muutenkin viimeistelyosuudessa kierrätys on rulannut. Oven saranat ja lukko on napsittu talteen entisestä saunanovesta.

4 kommenttia:

 1. Meilläpäin kaatikselta kuormasta syöminen on rikollista. Noh, olemme kuuluisia muistakin erilaisuuksista... mutta hienoa jälkeä teillä, kierrätys rules :)
  Terv. Nimim. Rikollinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin on täysin käsittämätöntä tuo roskien suojelu. Jos joku on jonkun asian turhaksi todennut ja roskiin vienyt, voisi jo unohtaa omistussuhteiden vahtimisen. Tuollakin on kaatopaikalla etenkin metalliromuosuus täynnä kierrätykseen loistavasti sopivaa tavaraa. Mutta useimmissa paikoissa ei niitä saa hyödyntää, koska nehän ovat roskia, hyvänen aika ja joku on päättänyt hankkiutua eroon moisista. Kierrätyskeskus täällä valitettavasti lopetti ja sen jälkeen tuolla on ollut entistäkin enemmän hyvää tavaraa. :(

   Poista
 2. Aivan ihana lavuaari kaikkineen!

  Mitä roskisdyykkaamiseen tulee, niin suhtaudun siihen aika kaksijakoisesti. Ok, se on laitonta, teoriassa jopa vaarallista, mutta olenhan minäkin sitä tehnyt.

  Toisaalta myönnän, että tuntui kiusalliselta nähdä kirpparilla myytävänä omat kenkänsä... Siis sellaiset, jotka olin heittänyt roskiin edellisellä viikolla, kun koiranpoika oli nakertanut niihin kolot kantoihin. Eihän se minulta ollut mitenkään pois, mutta en pitänyt ajatuksesta, että joku on tonkinut henkilökohtaisen elämäni jätöksiä roskapussistani. Kuten jokainen dekkareita lukenut tai katsonut tietää, roskapussista voi päätellä vaikka mitä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hekilökohtaisten tavaroiden kohdalla toi on ehkä vähän erilainen juttu. Mutta jotenkin kyllä tuntuu pahalta katsoa esim. tuolla metalliromukasassa olevia ihan käyttökelpoisia emalikattiloita yms. Että eikö niitä ihan oikeasti voisi laittaa ennemmin kiertoon kuin hävitettäviksi?

   Poista