lauantai 23. toukokuuta 2015

Markkinoilla


Tänään oli kotikylässämme markkinat ja pitihän sinne mennä. Aamun sateen jälkeen saapui aurinko ja puhuri, joka oli viedä välillä telttakatokset mennessään. Onneksi kaikista taisi joku saada kopin ajoissa. Migreeni vaivasi vielä sen verran, että unohdin kamerani kotiin, joten langatkin kuvasin vasta kotona.

Minä lähdin paikalle tällä kertaa eniten katsastamaan paikkakunnan oman, pienen lankakaupan pöytää. Oli pakko napata pari vyyhteä kierrätyssilkkilankaa. Ja ihan omaksi ilokseni mainostan: Liike on Neulovilla, josta saa muutamaa lajia ekologisia ja reiluja lankoja. Ja ihan kohtuulliseen hintaan. Josain vaiheessa olisi luvassa myös etäämpänä asuville nettikauppa. 

Itsellä jäivät pikkuisen tuon huivisilkinlisäksi kummittelemaan revitystä sarisilkistä tehty nauhalanka. Siitä voisi hyvin keksiä jotain, värit olivat aika ihania. Pitää miettiä ja mahdollisesti kipaista hakemaan kerä tai pari. Ja oli siellä nättejä puuvillalankojakin... Ääh... Tämä saattaa käydä vielä kalliiksi. ;)

2 kommenttia:

  1. Aikamoinen värikimara! Ja noihin luumupuun kukkiin, huoh miten kauniita. Kaipaan edesmennyttä rautatieomenapuuta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiukan jännittää, että millainen koiranokennus tuosta tulee. :D Mutta jos pahalta näyttää, voin aina hakea yksiväristä raitakaveriksi. ;) Mistäs sulle saataisiin uusi kukkiva puu?

      Poista