sunnuntai 9. elokuuta 2009

Stairway to heaven?

Vai oisko sittenkin piipunpään alkumuurausta? No, ihan näppärästi homma sujui, kun paikalle oli saatu kunnolla talkooväkeä ja intoa riitti. Vähän jäi vielä muurattavaa, mutta jospa lähipäivinä piippu nousuisi valmiiseen korkeuteensa.

Vanhan piiipun pellityksen alaosta toimi näppäränä häkkinä muurarille. Ei tarvinnut kytkeä turvavaljaita koko ajaksi, kun oli joka tapauksessa melkein vyötäisiä myöden metallikehikon sisällä. No, siitä tuo rappusefektikin johtui, muurari muurasi piipussa seisten niin paljon kuin mahdollista. Se täyttövaihe olikin vähän kurjempi, kun joutui kurottelemaan hoitotasolla polvillaan tiiliä paikalleen. Mutta ehkä meillä on ensi talvena piippu!

Ja tässä lisää kirppislöytöjä. Kävimme kyläreissun yhteydessä noutamassa yhden huutislöytöni matkan varrelta. Tuli ostettua pienehkö R makuuhuoneeseen lukuvaloksi... Pitää tunnustaa, että nyt mies ensimmäisen kerran oli vähän ällistyneen näköinen löytöänin ihmetellessään. Mutta äkkiä tuo tokeni ja siinä on taas lisää puhdetöitä miekkosellekin talven pimeiksi illoiksi. Tuosta kun lienee syytä purkaa nykyiset valot ja muuntaja pois ja laittaa uudet vähän väemmän sähköä kuluttavat versiot tilalle. Lapsella oli kyllä kirjaimen kanssa hauskaa. Hiukan kirjain kyllä kaipaisi rättiä ja suopaa, putsasin isoimmat pois, mutta melkoisen kurainen ärrä meillä olkkaria koristaa tällä hetkellä.

2 kommenttia:

  1. Tosi hauska tuo R-kirjain. Onko sulla mitään käsitystä, mikä sen tarina on?

    VastaaPoista
  2. Mua jäi vähän harmittamaan, että en muistanut noutaessa kysyä tuon kirjaimen tarinaa. Myyjällä oli kirjaimia enemmänkin myynnissä eli jonkun menneen firman perujahan ne ovat... Ehkä joskus kehtaa kysyä, kun sp-osoite kuitenkin löytyy. ;)

    VastaaPoista