maanantai 18. tammikuuta 2010

Täällä taas...


Migreeni selätetty, elämä ehkä voittaa. Viikonloppu kyläillessä oli sekin melkoisen terveellistä rentoutumista. Mutta tulipa koettua  monen päivän migreenin riemu ja loppuviikon kestänyt jälkisärky vielä kaupan päällisinä. Saanko esitellä samalla hengenvedolla valituksen lomassa mieheltä ja lapselta tulleen joululahjan eli huovutetun maatuska-pullonlämmittimen. Ehdottoman ihana esine.


Reissukäsityönä valmistui vihdoin karkkivärinen Lacy Baktus, lanka Lucca finoa, värisävyn numero hukassa. Työ jonka piti valmistua joululahjaksi, mutta joka värityksensä vuoksi ufoutui hetkeksi. Minä vain en ole mikään pastellien ystävä ja kun kutoo vuorotellen vaaleanpunaista, vaaleansinistä, lilaa, mintunvihreää, vaaleankeltaista jne jne väkisinkin alkoi hammasta särkeä. No, pitkälle automatkalle tuon kutominen oli omiaan ja huivi tuli kuin tulikin valmiiksi. Ei kun pakettiin ja postiin. Niin, puikkokoko taisi olla 4,5 ja huvista tuli aika iso, vaikka lankaa jäi pieni kerä ylikin.


Mieleisempi saavutus tässä. Kauluri yksinkertaista pitsineuletta, jonka välissä on aina muutama kerros ainaoikeaa. Näin samankaltaisen ohjeen ravelryssä, mutta enpä löydä sitä tähän hätään.. Pahoitteluni. Lanka Cascaden Venezia Worsted (ihan unelmanpehmeä lanka muuten) ja puikkoina 40 cm mikälie alumiinipyörö kokoa 4.

5 kommenttia:

  1. Mukava, että päänsärky migreeneineen on ohi! Päänsärky on kamalinta mitä tiedän! Migreeniä en osaa edes kuvitella.

    Ihania neuleita jälleen. Alimmainen huivi on tosi kiva. Neulot tasaista ja kaunista jälkeä.

    Pidän peukkuja ettei pääkipu palaja.

    VastaaPoista
  2. Kauluri on kyllä tosi kaunis! Ja miksei huivikin, ei vaan samalla tavalla vetoa minuun.

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kommenteista.

    Minna:Noi pyörönä kudottavat on siitä kiitollisia, että nurjalta puolelta kudottua ei ole eli käsiala näyttää tasaiselta. ;)

    Ja Anna, juuei vetoa tuo pastellihuivi minuunkaan pätkääkään, mutta onneksi menee tosiaan etiäpäin, toivottavasti jo tänään...

    Maippi kiva kun kävit. Mä huokailin itsekin aika tovin, kun maatuska ilmestyi paketista.

    VastaaPoista
  4. Sulla on sitten sama homma kuin mullakin ;O) Kaikki mahdollinen pyöröillä niin tasaista jälkeä syntyy.... ja pikku eritasaisuudet tuo vaan käsityön leimaa.

    VastaaPoista