torstai 25. helmikuuta 2010

Nauloja seinään























Viime päivinä vasara on taas  viuhunut. Olen vihdoinkin saanut päätettyä seinälle ripustettavien tavaroiden järjestystä ja paikkoja. Viimeksi sain päätettyä, mitä vieras-/päiväunisohvan ylle tulee. Tuo anopin kirjailema rekipeittoryijy sopi kuin nakutettuna, löysin jo unohtamani kirppislöytötaulun ja aavekehyksetkin napsahtivat paikoilleen. Jotenkin noiden kehysten keskelle pitää vielä keksiä jotain. Mielellään mustaa. Mutta sen ehtii. Eilen vielä mummuni kertoi, minne voin laittaa yhden taulun, joka ei ole löytänyt paikkaansa. Eli vasara kouraan ja nauloja hakkaamaan käy taas tieni...

Mikähän siinä muuten onkin, että taulujen ym. saaminen seinälle on välillä ihan tuskallisen vaikeaa?

Nuo sohvankannen sisäpuolen koristeet olivat muuten paikallaan jo sohvaa hankittaessa. Minä harkitsin niiden peittämistä, mutta lapsi rakastaa niitä. Joten sohva saa jatkaa toistaiseksi sinisävyisenä kuutamosohvana.


P.S. Kertokaa mulle mikä tätä bloggeria riivaa? Ihan kamalan rasittavaa tapella kaiken kanssa. Koodissakin kaikki näyttää olevan ok, mutta silti kuvat eivät pysy järjestyksessä, tekstit pomppivat miten sattuu ja muotoilut ovat välillä aivan persiillään. Herrrrrrmo menee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti