maanantai 1. helmikuuta 2010

Tapettimietintää


Lienen jo aiemmin vikissyt aiheesta, että en tykkää olkkarin tapeteista. Tai tykkään, mutta ne tuntuvat liian levottomilta, isokuvioisilta, liian kontrastikkailta, hukuttavat kaiken. Tässä sitten tämänhetkinen kärkikolmikko Ritolan valikoimista. Epäilen kyllä, että ehdin muuttaa mieltäni jokusen kerran ennen lopullista tapettivalintaa.

Olen kyllä kovasti haaveillut Kaipiaisen erilaisista kiurutapeteista, muttamutta... Ne taitavat kaikki olla turhan tummia tuohon olohuoneeseen ja jotenkin kaipaan isokuvioisen medaljonkitapetin jälkeen jotain vaaleaa, selkeää ja graafista. Kaiken lisäksi huone on pohjoisen suuntaan eli sekin puoltaa vaaleutta. No, emme me heti ole huonekaluja siirtelemässä kuitenkaan, mutta jospa kipaisi joku päivä hakemassa tehtaanmyymälästä pari  mallipalaa ihmeteltäväksi... Vaikka samalla, kun hakee muutaman rullan pöllöjä saunaneteiseen. Se kun puolestaan kaipaa vähän elämää seinille.


P.S. Tuossa toiletissa piipahtaessa tuli mieleen paikka, jonne tuo tummanpunainen (tai sit kirkkaanpunainen) Kiurujen yö sopisi kuin nenä päähän. Alakerran pikkuvessaanhan tietty. Siellä on jo valmiiksi varsin villit tapetit, nämä olisivat oikeasti muutos rauhallisempaan suuntaan. Ja kiurujahan on ihan pakko saada joskus edes johonkin.

4 kommenttia:

  1. Kyllä kiuruja on johonkin saatava, se on selviö :) Harmi, kun mekin juuri muutimme ja täällä ei ole kuin yksi tapetille mahdollinen seinä, joka oli niin hieno jo valmiiksi, ettei sitä raaski muuttaa.

    Mutta sitten joskus.. Saa sitä haaveilla! Omaan silmään nuo graafiset kuviot on vähän outoja mutta pöllöt saivat hihkumaan :)

    VastaaPoista
  2. No sen verran taustaa, että tämä talohan on siis 50-luvulla rakennettu, mutta tyyliltään funkista. Eli tänne oikeastaan noi numerotapetit (ja muut hyvin simppelit jutut) sopisivat tyylillisesti huomattavasti kiuruja (ja pöllöjäkin) paremmin. ;)

    Ja täällä on vielä iso osa seinistä Enso-pahvipäällysteisiä eli tapetoitavia huoneita on harmillisen vähän... Mut onneksi on vessa :D

    VastaaPoista
  3. Kiuruja pitää ehdottomasti joskus saada johonkin! On se niin hieno tapetti :)
    Tykkään kaikista noista tapeteista mutta taitaa tällä hetkellä olla tuo pöllö-tapetti suosikki.

    VastaaPoista
  4. Kiurut on ihania, mut pöllöt on tosiaan yyberihania. :)

    VastaaPoista