perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kukkia

Yksi kukkapostauskin on tälle kesälle saatava. joten tässä muutama keltainen pihalta. Jotenkin tänä vuonna tuo kukkiminen on tapahtunut niin vauhdilla, että en ole ehtinyt kameroineni pihalle, kun jo kukinta on ohi. Luulenko vain vai onko helle vaikuttanut muidenkin puutarhoissa?

Tuo vaaleankeltainen krassi on aivan ihana. Pitää muistaa kerätä siemenet talteen ensi vuoden kasvatusta varten.

Eritysen iloinen olen ollut pienimmän kuvan kukkimisista. Oman pihan kesäkurpitsat ovat iso ilon aihe. Satoakin on jonkin verran saatu.Parhaimmillaan kesäkurpitsa on ohuina viipaleina paistettuna voissa valkosipulin kanssa, mausteena vain suolaa, pippuria ja persiljaa tai basilikaa. Nam.


3 kommenttia:

  1. Hei, miulla on kans eka kertaa tuota vaaleankeltaista krassia. Tosin kylvin sen hyvin myöhään tuonne yrttiammeeseeni, joten kukkia saanen odottaa vielä. Toisaalta kiva, jos joku kukkii vasta elokuulla :). Joku vuosi isoon kukkapenkkiini oli eksynyt krassinsiemen ja komiasti kukki vielä lokakuussakin kun muuten perennat olivat jo lakastuneet ja laonneet. Kultapallot ovat myös ihania, meilläkin juuri aukeamassa!

    VastaaPoista
  2. Krassit on kyllä siitä mukavia kukkia, että ne jaksavat kukkia ihan hirmuisen pitkään, melkein pidempään kuin mikään muu. :)

    VastaaPoista
  3. Huomasin samaa - elokuun alku ja tuntuu, että kaikki kukat on jo kukkineet :S

    VastaaPoista