lauantai 15. tammikuuta 2011

Jumissa soffalla


Voih puuh ja ääh ja kaikkea sellaista. Alkaisi odottaminen jo riittää. Vauvalla on varmasti kokoa ihan riittävästi, ainakin jo silkka vatsan asujan hikottelu saa minutkin kokonaan hypähtelemään. Sitä paitsi mitä, jos vauva ei mahdukaan nuttuun, jonka kudoin? Se vasta olisi kamalaa. Tämä ohje oli hyvä, lanka Noron Taiyo (ihan pumpulia, nam) ja puikkokoko muistaakseni 4. Neidille on nyt tulossa merimiespaita, mutta se on yläkerrassa ja minä en ihan helpolla irtoa rakkaalta sohvaltani ylimääräisiä rappukiipeilyjä harjoittamaan. Perheemme pyhä kolminaisuus on maha, sohva ja vissypullo. Niillä mennään. Maanantaina taas äitiyspolille katsomaan tilannetta. Onneksi minusta pidetään hyvää huolta ja saan sohvalleni säilytettäväksi taidetta. Tänään seurakseni molskahti ankka. Kuinkahan Vilppumaassa voidaan?

Olen minä silti sohvallani shoppaillutkin. Varustelekasta on tulossa pari laukkua hoitolaukuiksi ja Gredelinistä koristetyyny pinnasänkyyn. Vielä joku saisi käydä Ikeassa ostamassa minulle kangasta sen samaisen pinniksen päiväpeitoksi.. On sitten edes kaunis turhake. Tuo isompi neiti taisi mokomassa hökötyksessä nukkua elämänsä aikana huomattavan harvalukuisen määrän öitä. Mutta eihän sitä ikinä tiedä... Saisi tuo jo silti syntyä, että sekin tosiasia selkiäisi vähitellen.

(Ja kylläpä taas juoksee tekstipalstoitus just niinkuin mä en halua. Ärs.)

4 kommenttia:

  1. Voi Kati, täällä ollaan tuskaisasti edelleen yhtenä kappaleena :( En oo ees viittiny blogata, kun mieli on niin matalalla. Eilen supisteli urakalla koko päivän tiuhaan, illalla tyssäs ja sen jälkeen on tullu muutama hassu.

    Putti on kans ollu kova hikkaamaan, ihan kuin Vilppu aikoinaan (se jatkuu myös kohdun ulkopuolella :D). Kohta ollaan ihan tosissaan yhtaikaa siellä sairaalassa, jos meno näin jatkuu..

    Ihana ihana ihana nuttu! Mulla ois edelleen tota Noro Kureyonia useempi kerä, tuliskohan siitä hyvä tuohon..

    VastaaPoista
  2. No voihan nenä. Mullakin on olo jo ihan riittävän tuskainen tän mahani seurassa ja sä olet sentään muutaman viikon pidemmällä. :( Mielen mataluus on kyllä täälläkin tuttu juttu... Mutta tuo sun eilinen supistelusi kuulostaa ihan lupaavalta. Toivotaan, että se olisi kypsytellyt niin, että lähtö tulisi pian. Mulla ei edes supistele vielä tosissaan.

    Ja uskon kyllä, että Kureyonista tulisi kiva nuttu. Jospa se vauva lähtisi kutomalla tulemaan... ;)

    VastaaPoista
  3. Aivan syötävän ihana tuo pikku neuletakki! ;)

    VastaaPoista