tiistai 5. huhtikuuta 2011

Todellisus puraisee (haaste)








Sain Ainon Majasta haasteen paljastaa hiukan todellisuutta. Ja nyt on kyllä paljastettavaakin... Voihan kääk, millainen rytöpesä täältä löytyykään. Ja tässä paljastuksia vain alakerrasta... No joo, tuo viimeisten kuvien vaalea lipasto odottaa noutajaansa ja muutamakin tavara on matkalla kaappin. Lisäksi viikonlopun sähläämisiltä jäi vähän tuo siivoamispuoli vähemmälle. Jotta seliseli vaan. ;) Mutta menköön. Saattaa olla, että minulle tulee tässä lähihetkinä tarve hiukan laittaa kotia ojennukseen. Valokuvissa kaikki sotku näyttää vielä todellisuuttakin karmeammalta...

Nin ja haastettavat. Taidan haastaa Vilppumaan Erikan, Töppövillan Millan, Kesän lapsen ja Mie iten blogista Hiljaa hyvää tulee paljastelemaan. Mä tosin olen tainnut haasteeseen osallistuneista vetää tähän mennessä pohjat eli muilla ei taida olla kamalasti häpeilemistä tämän jälkeen. ;)

P.S. Lapsi töpöttää kuvissa hassun näköisesti, koska pelaa Xbox Kineticiä. ;) 

8 kommenttia:

  1. Voi kääk :) Siis sille, että mun pitää kuvata tätä meidän rytöläjää :) Tosin pitäs varmaan suunnata vintille ja kellariin ja kuvata kaikki kaapit, koska näyttöjen takia on ollu pakko raivata.. Ihania lipastoja lähtee teiltä, ai että!

    VastaaPoista
  2. Höpöhöpö,..sinulla ei ole mitään häpeilemistä! Ja voi vitsi noita lipastoja..

    VastaaPoista
  3. Heippa,

    kiitos haasteesta! Otan sen vastaan, kunhan vähän saan päivänvalossa kuvattua... kuten muistanet viime kesäisen kommenttini, kyllä niitä rytöläjiä löytyy ;)!!

    VastaaPoista
  4. Minäkin jään huokailemaan noita lipastoja.

    Minusta teillä näyttää ihan asutulta, niin pitääkin! Meillä näyttää useasti ihan samalta.

    VastaaPoista
  5. Erika: Mä kyllä epäilinkin, että teiltä tuskin pahoja rytöjä etenkään tällä hetkellä löytyy. ;) Mutta jonkinmoista arkea kuitenkin. :)

    RuusuLiisa: On täällä kyllä aikamoista välillä... Mä poden tuoli- ja lipastofiksaatiota. Molempia omistan liikaa. :D

    Mie ite: Odottelen osallistumistasi. :)

    Jonna: Mä olen suvusta, jossa muut ihmiset osavat järjestää asuntonsa samalla, kun kävelevät sen läpi. En ole valitettavasti perinyt tuota piirrettä Välillä kadehdituttaa... Mulla eivät auta miljoonat lipastotkaan järjestyksenpidossa. :D

    VastaaPoista
  6. Kiitos haasteesta! Lupaan vastata siihen viikonloppuna kun on päivällä hieman valoisampaa. Meillä on niin pienet ikkunat, että aina on hiukan liian hämärää sisäkuviin. Mutta yritän....

    VastaaPoista
  7. Hei!!

    kyllä vaan kuvia on mukava katsella, elämää niistä löytyy kauneuksia. meillä myös noita punaisia vanhoja jakkaroita, niittaukset vaan kaipais ehtaamista.
    miten toisten kodit ei kummasti hämää ja näyttää silti kauniilta, mutta se oma!

    VastaaPoista
  8. Minna: Odotan innola :)

    Päivi: Hei vaan! :)

    Totta muuten tuo, että muiden kodeissa näyttää usein vain rennolta ja vähän boheemilta, ei lainkaan sotkuiselta, mutta ehkä se johtuu siitä, että niitä ei katsele koko ajan. ;)

    VastaaPoista