perjantai 30. elokuuta 2013

Minä vanhenin tänään taas vuodella. Onneksi moinen tapahtuu aina vain yksi numero kerrallaan. Tai oikeastaan äitini kanssa olemme nyt yhteensä 110-vuotiaita. Minä kun olen syntymäpäivälahjalapsi. 

Aamulla kävin kuopuksen kanssa rannassa testaamassa syntympäivälahjaani. Nyt kelpaa leikkiä paparazzia vaikka pahaa aavistamattomia päiväunilla kelluvia sorsia kuvaillen. Objektiivi on 70-300 ja kylläpä oli hauska zoomailla.

Pienempi on oppinut ihan yhtäkkiä piirtämään, mistä asiasta ei kyllä voi kiittää erittäin laiskaa äitiä, joka on luvattoman vähän piirrellyt neidin kanssa. Mutta niin vain kortin sammakolla oli silmät ja suu, pyöreä pää ja pitkät raajat. Ja äidillä kans.

10 kommenttia:

 1. Oi, Onnittelut Sinulle, Äidillesi ja uudelle kameralle :)
  On ihanaa omistaa "oikea" kamera :) Kuvatkin olivat kauniita :)
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti. :) Kameran runko on jo ollut joulusta asti, mutta kylläpä taas avautui kunnon objektiivin myötä. :)

   Poista
 2. Onnittelut! Vähänhän se pelottaa kun oma ikä alkaa nyt nelosella, mutta hyvin tässä on selvitty.

  Ja niihin kukkasasioihin, joista aikaisemmin kirjoitit: ei se oli viidakko vaan english cottage garden-tyyliä. Eikös heti kuulosta fiinimmältä? Ja sipulikukkia ei nyt vaan voi olla liikaa, meilläkin 120 sipulia pääsee viikonlopun aikana multiin. Silti mietin että narsissejakin voisi vielä hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se nelonen niin paha ole. Edes kaksi nelosta peräkkäin...

   Juu, mä olen yrittänyt ajatella, että ihan selvää cottage gardeniahan toi on. Tai ainakin on joskus. ;) Narsissit ovat kyllä kans ihania. No, oikeastaan kaikki kukat ovat.

   Poista
 3. Pienempi on käynyt tätilässä harjoittelemassa. Blogista löytyy todistusaineistoa. :) Kiitos kakusta ja ruuasta ja seurasta, olin vaan pikkusen väsynyt, terveenä olisin viipynyt pidempään. Uni meinasi tulla silmään kotimatkalla, piti oikein tosissaan tsempata. Mutta kotona ollaan ja kaikki hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kävit ja vielä kivempi että pääsit ehjänä kotiin. :)

   Poista