perjantai 9. elokuuta 2013

SadepäivänäViime yönä ei ukkostanut, vaikka uhkailivat vuosisadan myräkällä, mutta tänään iltapäivällä taivaat katsoivat parhaaksi aueta ja kunnolla. Nuorimmaiseni otti ilon irti elämästä ja hyppeli terassilla paljain jaloin. Kävi välillä poistamassa kastuneen mekon ja jatkoi taas onnellisena. Muistan miten lapsena kesän huippukohtia olivat juuri tuollaiset kaatosateet ja vesilammikoissa hyppiminen. Isompi tyttö ei ole moista riemua ikinä tainnut oikein arvostaa, mutta nuoremmalla ei pitkään aikaan ole ollut noin lystiä.

Muistinpa juuri, että olin kokonaan unohtanut juhlistaa blogini viisivuotisynttäreitä. Jotta onnea vain blogi. Olenpa ollut sitkeä seurassasi. Enpä olisi aloittaessani uskonut, että kirjoitan ja kuvaan netissä vielä viiden vuoden kuluttua. Tämä on ollut harrastus, josta olen saanut paljon enemmän kuin uskalsin toivoakin. Hyvää mieltä ja mahdottomasti mukavia ihmisiä.

Nin ja sain aikani pähkittyäni päätettyä, että jatkan ainakin toistaiseksi ihan itsenäisenä bloggaajana. Tällä hetkellä mainostaminen ei vain tunnu hyvältä ajatuksena ja löytyyhän noita muitakin tapoja haalia lisää lukijoita, jos moiseen akuutti tarve joskus iskee.

10 kommenttia:

 1. Lämpimästi onnea 5v blogille.
  Minä en myöskään ole lämmennyt millekään mainostamiselle...
  Vierasta asiaa ikiomassa "päiväkirjassani", joten...
  Juttujasi on kiva lukea ja kuvia kiva katsella.
  Meillä Vilppu ja Iida-serkukset nauttivat yhtenä iltana ilta-auringon paisteessa ""sateesta", he kastelivat laatat ja hyppivät siinä :) Hauskaa oli ja vaattet kastuivat pyykkikuntoon :)
  Mukavaa viikonloppua sinne
  tuksu-mummeli

  VastaaPoista
 2. Onnea viisivuotistaipaleen johdosta! Ja onnea seuraavalle viidelle vuodelle ;) Onnea myös päätöksen johdosta. Päätös suuntaan tai toiseen on aina hyvästä. Blogimainonnasta sinänsä en tiedä - ymmärrän houkutuksen ja hyödytkin, kyllä itsellekin opiskelija/kotiäitinä lisätulot olisivat tervetulleet. Toisaalta moni blogi tuntuu tosiaan "menneen pilalle" mainonnan myötä, enkä tiedä saako bloggaajakaan oikeaa hyötyä siitä. Näitä muutoksia seuranneena olen todennut että se vaatii taitoa, jota ei kaikilta ainakaan aluksi tunnu löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä. Päättäminen helpottaa oloa, kun ei enää tarvitse vatvoa. :)

   Poista
 3. Onnea päätöksellesi ja viisivuotiselle blogillesi. Onko siitä oikeasti niin kauan???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Ja juu, taitaa olla...

   Poista