tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ilosofiaa!

Sain tehtaamon Tiltä Ilosofiaa was here -tunnustuksen. Kovasti ilahduttavan sellaisen ja jäljet veivätkin sylttytehtaalle eli Ilosofiaa-blogiin. Kiitos Ti, mä tykkään kans sinusta. :)Ensin lainaus tunnustuksen alkulähteeltä:Ilosofiaa was here tunnustuksen idea lähti siitä, kun törmään silloin tällöin blogeihin joissa tuntuu heti kotoisalta. Se voi olla blogin ulkoasu, ihanat käsityöt, kauniit kuvat tai se tunnelma tai ensivaikutelma jonka blogista saa, kun sinne ensimmäisen kerran astuu sisään. Ihan kun kotiin tulisi. Tuntuuko tutulta?
Tämä tunnustus lähtee siis kiertämään blogimaailmaa ja antamaan tunnustusta niille kaikille ihanille ja kotoisille blogeille.
Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.
1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.
2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.
3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille.Minäpä jaan tämän tunnustuksen näille kolmelle (ja valinta ei ollut ihan helppo, ihania blogeja ja ihania bloggaajis, joista osasta on tullut ihan melkein ystäviä, on monta)Pinkki pelakuu on Minnan kaunis puutarha ja lifestyle-aiheinen blogi. Aiempi blogi keskittyi enemmän käsityöpuoleen, mutta on sitäkin puolta sivuttu edelleen uudella puolella. Minnaan olen tutustunut oikeastaan vasta blogimaailman kautta enemmän, vaikka olemme kyllä tavanneet jo ennen yhteiden harrastuksen paljastumista. Minna kun sattuu olemaan sukuun naitu. Erittäin hyvä valinta serkkupojalta. ;) Blogi on kaunis, paljon kukkia, värejä, elämää.Tuiki tuiki tavallinen on Annun edelleen sekä suurperheeseen, että käsitöihin ja myös oman yritystoiminnn aloitukseen keskittyvä blogi. Annun kanssa olemme löytäneet tiettyä sielun sisaruutta, samaa ikäluokkaa kun olemme ja samaa elämänvaihetta elämme.Wanha mummula on Tuksun viehättävä blogi. Just sellainen mummula. Ihana paikka. Ruusuja, käsitöitä, pitsejä ja somia lapsenlapsia. Niin ja lettukestejä, niitä pitää jokaisessa itseään kunnioittavassa mummulassa olla. Etenkin kun mummula on vielä maalla, kaunissa vanhassa talossa, jota mummu ja vaari innolla laittavat.Sitten bonarina:Kinttupoluilla Marika kertoilee arjestaan ja ajatuksistaan. Kirjoittaa hyvin, hauskasti ja huumorilla. Marikan blogiin eksyin joskus Ti:n jakaman ruokahaasteen kautta. Ei ole harmittanut. Ja kyllä Marika joskus on käsitellyt myös käsitöitä teksteissään, ainakin jossain muodossa (selisei, mun mielestäni tuo vain on niin maino blogi, että ansaitsee mainostusta ja kiitosta). ;)Niitä muita mieleisiä ja mielenkiintoisia blogeja sitten löytyyn iso liuta blogrollissa
.

8 kommenttia:

 1. Kiitos kun laitoit tunnustuksen jakoon <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun laitoit tunnustuksen liikkeelle. :)

   Poista
 2. Kiitos Kati! Tämä tunnustus ja saatesanat lämmittivät mieltä! Tänään on ollut taas yksi tuskainen yrityksen perustamiseen liittyvä koulupäivä. Ei vaan lanttu leikkaa :O)
  Tosi kiva, että ollaan tätä kautta tutustuttu toisiimme ja nähdään muutenkin kuin suvun juhlissa!

  VastaaPoista
 3. oho, apua!
  Eikun KIITOS, olen mykistetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei apua, jatka kirjoittamista. Lupaan lukea. ;)

   Poista
 4. Kati! KIITOS <3 Liikuttuneena, täällä kiitän! Tuntuu aika ihmeelliseltä, että meidän elämä/mummola/ tuntuu sinusta ihanalta :) KIITOS Kari <3
  tuksu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että saan lukea elämästänne ja touhuistanne. :)

   Poista