perjantai 6. helmikuuta 2015

Inspiraatiota

Pyysin tänään armastani tuomaan minulle kaupareisulta inspiraation lähteeksi Hus & Hem -lehden. Se kun on suosikkini täältä oman kylä hyllyjen tarjonnasta. Yllätys oli melkoinen, kun totesin, että minähän olen lukenut kys. lehden, mikä oli sinänsä outoa, koska en ollut ostanut yhtään sisustuslehteä alkuvuoden aikana. Lopulta älysin tarkastaa lehden järjestysnumeron. Se oli 10/2014 eli viime loppukesältä... Meille maalle lehdet tulevat ilmeisesti hiukan hitaammalla kyydillä kuin isompiin keskuksiin.

Mies vei lehden takaisin ja totesi myyjien kanssa, että jotain oli jossain vaiheessa mennyt pieleen, koska noita vanhoja lehtiä oli isompi pino, mutta uusia ei lankaan. Sain sitten vaihdossa hyvityksnä hiukan kalliimman 25 beautiful homes -lehden ja päätin inspiroitua siitä, vaikka tosiasiassa se ei kuitenkaan ihan niin selkeästi edusta minulle mieluisinta sisustustyyliä. Jotain sentään aina löytyy.

Tässä viehätti tuo juliste. Huolisin. Samoin värikkät veitset ovat aika hauska yksityiskohta kuvassa.


Tässä ei varmaan tarvitse arvailla, että hauska tapetti kiinnitti huomioni.


Tuo kirjapino koristeineen on aika viehko. Vanhat kirjat ovat äärettömän upeita ihan esineinä.


Tässä taas tietynlainen yllätyksellisyys. Yhdistelmä modernia ja perinteistä ja etenkin tuo sähäkkä sitruunankeltainen seinä miellyttivät. Kyllä tuo pikkuinen sohvakin olisi oikeastaan aika kiva.

Jotta ei mennyt ihan hukkaan epäonnistunut lehtiostos kuitenkaan. Jotain pientä ajatusta siitä saattoi jäädä hautumaan.

4 kommenttia:

 1. Onkohan tuo oikeasti kirjaseinä vai olisiko pala tapettia vaan? Kiva se on, samoin rautasohvan pitsipeitto. Mä olen ollut viime vuoden lehtiostolakossa. Niihin saa menemään helposti paljon rahaa, kun ostelee noita ulkomaisia...

  VastaaPoista
 2. Mä tuijottelin samaa epäillen kuvaa aika hartaasti, mutta kyllä tuossa näyttäisi olevan ainakin uloke, jonka päällä kirjat taitavat ihan oikeasti olla. Jotta voisi se pino olla ihan oikeakin. Kaunis joka tapauksessa. :)

  Mä totesin, että kun lopetan sisustuslehtien tilauksen, voin ostaa noita vähän erilaisia lehtiä ihan hyvällä omallatunnolla silloin tällöin. ;)

  VastaaPoista
 3. KIhastuin tuohon sitruunankeltaiseen seinään. On näköjään ympyrä sulkeutunut, nykyisessä kodissamme oli keittiössä sitruunankeltainen seinä ja inhosin sitä. No ehkä se sopis tähän valkoisten kaappien, alumiinipintaisten ja mustien koneiden komboon paremmin kuin tammioviin ja sinisiin kaakeleihin ja ruskeaan muovimattoon... Tekis nimittäin mieli maalata keittiön tehosteseinä enkä osaa päättää väriä.

  Joskus epäonni kääntyykin vähän erilaisella tavalla hyvin. Onneksi tässä ei nyt ollut mistään elämää suuremmista kysymyksistä kyse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä vaan maalaamaan. Uskon kyllä, että sopisi. Maalaatussa pinnassa on se hyvä puoli, että jos kyllästyy, korjaamiseen ei mene mahdottomasti aikaa eikä rahaa. ;)

   Poista