perjantai 6. helmikuuta 2015

Loom bandsTytöt saivat jo kesällä lahjaksi Loom bands-lenkkejä ja alustan, mutta setti unohtui mummulaan. Useamman yrityksen jälkeen se vihdoin kotiutui tänne ja pääsimme aloittelemaan. Neiti sai käytettyä rahapussissa odotelleen lahjakortin sopivasti ohjekirjaan ja lenkkeihin ja pääsimme aloittamaan. Hauskintahan tuossa on se, että nyt opettelemme yhdessä, koska lenkkikorujen tekeminen on ihan yhtä uutta asiaa minulle ja on pakko tunnustaa, että tuossa hommassa jäin kyllä heti toiseksi.

Punaruskea assari olisi myös ollut kovasti innoissaan lenkeistä ja työvälineistä. Tohtori Koira on muutenkin viettänyt aikansa aktiivisesti lääkiten potilasta läheisyydellään, mutta loom bandsit olisivat olleet erityisen sopivia koiran leluiksi. Päätimme kuitenkin sen puolesta, että ne eivät sovi vielä noin pieneille koirille ja häädimme innokkan käsityöläisen kauemmas.

Opettelemme siis vähitellen. Ainakin tuo on sopivaa tekemistä melko lailla reporankana makaavalle flunssapotilaalle, se tuli todettua. Kukaan kun ei loputtomiin jaksa katsella piirrettyjä Netflixistäkään. No, toki vaihtelua tulee siitä, kun katselee punontaohjeita Youtubesta. 

Ai niin, päivän paakkelsi ja ihanaa inkivääri-ruusunmarjateetä:

2 kommenttia:

  1. Meidän nuorempi poika väänsi noita koko viime kevään ja kesän....aika paljon tuli eri värisiä ja pituisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu olevan mukavaa hommaa lasten mielestä. :)

      Poista