tiistai 24. helmikuuta 2015

Mainosvaroitus ja vähän muutakin


Kahtokaapa! Ja kannattaa kahtoa tarkkaan. Melkoisen historiallinen näky. Tämä nimittäin kävi kampaajalla. Edellisestä kerrasta onkin jo... Hmmm. Vierähtänyt aikaa. Jokunen vuosi. Ihan tarkalleen laskien taitaa vuosia olla kuusi. Mutta nyt kelpaa. Ja juu, vaikka minä ihan oikeasti saan sokkona sohittua ihan kohtuullisen polkkatukan, ei jälki ihan ammattilaisen työlle pärjää. Mutta kiva, että on taas siisti pää.

Kiitokset kampauksesta lähetän Riihimäelle Kauneuskammari Mahlaan, joka vaikuttaa samoissa tiloissa siskoni pikkupuodin kanssa. Marja on muuten sekä ekokampaaja että ekokosmetologi. Tekee myös Tohtori Hauskan hoitoja. Olisi kova kiusaus mennä joskus ihan kunnon klassiseen kasvohoitoon. Olen kuitenkin ollut tohtorin tyytyväinen asiakas jo ennen kuin lopetin kampaajalla käymisen.

Siskoa tuli siis käytyä tervehtimässä. Menkää muutkin. Herkkupuoti Woima löytyy Riihimäeltä Hämeenkatu 58:sta. Facebook-sivuilta löytyy ajantasaisia ilmoituksia tarjouksista ja kamppiksista.

Otin toki kuviakin liikkeestä, mutta ne ovat miehen puhelimella alakerrassa. Lisään ne siis myöhemmin. Nyt esittelen vain tämänkertaisia teehankintojani. Nuo Pukkan pakkaukset ovat itsessään niin herkkuja, että niitä ei raaski laittaa kaappiin oven taa piiloon.

Olen minä silti tehnyt muutakin kuin notkunut siskon kiusana. Sunnuntaina notkuimme pikkuveljeni kiusana, jätimme lapset kiusaksi pidemmäksi aikaa ja karkasimme miehen kanssa elokuviin katsomaan Imitation gamea. Minä rakastan elokuvissa käymistä ja elokuvia ja oikeasti vanhemmuuden pahimpia varjopuolia on ollut se, että leffaan ei pääse kuin kerran tai kaksi vuodessa ja silloinkin vain, jos käy hyvä tuuri. Mutta nyt pääsimme. Elokuvakin oli hyvä. Luonnollisesti onnistuin niuhottamaan siitä, että tietyllä tapaa tuossakin tuli välillä pikkuisen sellainen olo, että oikeus omalaatuisuuteen on syytä lunastaa olemalla edes nero. Se on vähän surullista, koska suurin osa omalaatuisista ihmisistä ei ole neroja silti kaikilla pitäisi olla oikeus olla ihan mitä ovat... Mutta juu, maailma on tälläinen ja kaipa nuo studiot vaativat elokuviin niitä kuuluisia opetuksia, jotka pitää jakaa lopussa sormi pystyssä ja punakynällä alleviivaten... Olisi se suvaitsevaisuuden teema avautunut varmaan vähemmälläkin. Onneksi tarina oli muuten todella mielenkiintoinen.

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit hiukset! Kyllä hyvää kannatti odottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä pärjää taas seuraavat vuodet. ;) Jos ei piipaha Riihimäellä sopivaan aikaan.

   Poista
 2. Kiva polkka! Suunnilleen tuohon lopputulokseen mäkin olen pyrkimässä, mutta toisesta suunnasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äkkiä se kasvaa. Ja äkkiä kasvaa ylikin...

   Poista
 3. Oooh! Hieno leikkaus :)

  VastaaPoista
 4. Kiva tukka! Lähestyn myös samaa, tuosta Minnan suunnasta myös. Edestä on jo sama pituus mutta takaa lyhyt. Kai se siitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvaa se, kumman nopeastikin vielä, :)

   Poista