perjantai 18. syyskuuta 2009

Kakkua ja keittiöleikkejä


Neitokaisella on viikonloppuna synttärit. Otimme pienen varaslähdön ja serkut tulivat juhlimaan jo tänään. Ihan mieletön meteli talossa, ilmapalloja, Kinder-munanetsintää, pelaamista, kastanjettiorkesteri. Niin kiva päivä, että juhlijat poistuttuaan olivat sammahtaneet autoon. Ei tosin tämän pään juhlia, vaikka hänellekin uni ei varmaan olisi yhtään ollut pahaksi. Mutta kakku maistui ja Ikean heppamuotti oli ihan toimiva kapistus.

Eilisiltana minä mieheni suosiollisella avustuksella toimitin vanhan keittiönkaapin kellarista neidon huonetta koristamaan. Totesin, että leikkimökistä tulevat astiat eivät vain mahdu minnekään, niille oli lopultakin keksittävä paikka. Ja kevyellä tuunauksella kaapista tuli oikein soma. Ne astiat ovat kyllä edelleen siellä leikkimökissä, mutta ehkä viikonloppuna mökin saisi tyhjennettyä, sikäli kun kaikelta juhlimiselta ehdimme.

Niin, tuo kehyshyllykin löysi lopulta paikkansa. Istui tuohon kuin olisi tuota tarkoitusta varten tehty. Myyrä-astioilllekin löytyi arvoisensa paikka ylähyllyltä. (Ja juuri huomasin, että tässäkin osuudessa näkyy taalainhevosia, kun tarkkaan katsoo)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti