sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Terveisiä työleiriltä


Aita on leikattu. Muuttui muuten piha taas aika tavalla kauniimmaksi. Mutta kova homma tuossa oli, onneksi appiukko ja isäni leikkasivat ja suvun naisväki raivasi. Joskus sitä on kyllä todella kiitollinen ylettömän aikaansaavasta suvusta. Ja eihän noita marjoja voinut lähettää kaatopaikalle mätänemään. Katsotaan, tuleeko niista jotain esiteltävää...


Talo sai myös nurkkalaudat takaisin poistettujen tilalle. Kummasti ilme ryhdistyi. Myös ensimmäiset ikkunan pielilaudat pääsivät paikoilleen. Aika paljonhan noiden teettäminen maksoi, mutta voin nyt jo sanoa, että kyllä kannatti. Nuo vanhan mallin mukaan tehdyt kolmiulotteiset puut ovat ihan eri näköiset kuin ne aiemmin paikalle lätkityt suorat laudat. Ikkunan ulkomuoto ryhdityi kerralla. Yläpelti on edelleen maalaamatta, mutta jos ensi kesänä, tai sitten jonain muuna kesänä, samalla kuin tuon ison ikkunan pielet saavat maalin... Mies lupasi kiinnittää ulko-ovien pielet tänään, jos ei ihan kaatamalla vettä tule. Kiva!

Tuo parveke tietenkin hyppii koko ajna silmille, mutta yritän muistaa vanhan säännön, jotta hiljaa hyvää tulee. Se on kuitenkin ihan tukeva ja pysyy paikallaan, vaikka aika ruman näköinen tällä hetkellä onkin. Jos sitä ei saada purettua ja pellitettyä tänä syksynä, siirretään mokoma touhu seuraavalle vuodelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti