sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Eikö olekin kaunis? Ihailin jo viime kesänä anopin kukkamaan uutta koristemansikkaa ja tänä vuonna se oli levinnyt niin paljon, että minäkin sain omani. Tuossa on hopeanhohtoiset lehdet eli ruusuke on itsessään jo varsin viehättävä. Kukkiessaan se on vielä kauniimpi. Voisin vain istua ja ihmetellä hehkuvaa punaa.

Eilen huomasin, että jo kuolleeksi kuvittelevani, viime kesänä istutettu kärhö, onkin kasvattamassa uutta vartta. Se ei ilmeisesti vain kestänyt viime kesän kylmyyttä ja kosteutta ja katsoi parhaaksi juroa ja nyrpistellä kasvamatta, kukkimisesta puhumattakaan. Ehdin jo ostaa uuden jalokärhön ja laittaa sen toiseen paikkaan (jossa se puolestaan näyttää venyvän kiitettävää vauhtia). Joten nyt minulla on ilmeisesti sitten kasvamassa kaksi kärhöä. En valita.

Eilen pidin myös ensimmäistä (ja todennäköisesti viimeistä) kertaa pihakirppistä. Muuten sujui, vain asiakkaat puuttuivat. Täällä oli siis koko kylä pihakirppistelyä, mutta ilmeisesti asumme liian sivussa ja ihmiset eivät vaivautuneet siirtymään muutamaa sataa metriä sivummalle, paria positiivista poikkeusta lukuunottamatta. No, kellarista on nyt joka tapauksessa kasattu iso osa turhasta ryönästä peräkärrylle odottamaan kaatopaikkakäyntiä, auton takaosa on täynnä kierrätyskeskukseen siirtyvää tavaraa ja kellarissa on vielä siististi pakattuna kasa tavaraa, jota yritän kaupata seuraavan kerran jollain peräkonttikirppiksellä. Pitänee vain varoa, että ei asettaudu liian sivulle kaupittelemaan. ;)

Kaikesta huolimatta olen sen verran hyvällä tuulella, että nyt ei irtoa musiikkihaasteen kappaletta, jota kuuntelen aina vihaisena ollessani. En ole sen vertaa vihainen, että muistaisin moista tähän hätään.

4 kommenttia:

 1. Mukavaa alkanutta viikkoa!

  Tästä tulee hyvä viikko! Ja tällä viikolla on kolme vapaapäivää ja lomaan on enää tämän työpäivän jälkeen kahdeksan työpäivää! Voi kun mua hymyilyttää, vaikka pienokainen jäikin isin kanssa kotiin vähän flunssaisena. Mutta vauhtia ei ole puuttunut, vaikkei toinen onkin ollut kiepä, joten kovin pahasta taudista ei lienee kyse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mukavalta lomanodottelulta. Paitsi tietty se flunssapöpö. Mutta jospa sekin olisi nopeasti ohimenevää lajia. Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Musiikkihaasteeseen liittyen; mun olisi ihan mahdotonta sanoa mikä olisi sellainen musiikki mitä kuuntelen kun olen vihainen. En silloin kkuuntele mitään, haluan kuunnella silloin kun tuntuu hyvältä.

  Mulle ei mikään "rauhoitusmusiikki" toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama juttu. Ei kiukkuisena tarvitse musiikkia oikeastaan mihinkään, koska ei siitä silloin voi edes nauttia.

   Poista