torstai 23. tammikuuta 2014

Kahveella

Minna Pinkki pelakuu -blogista pyysi käymään kahveella. 

"Määrätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen ääressä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin."
1. Millainen sinun sisustustyylisi on?
Sisustustyylini on vaihdellut aika reippaastikin asuinpaikan mukaan. Olen kulkenut kirkkaista perusväreistä valkoiseen ja takaisin. Nykyisin olen kai vähän ituhippisisustaja. Suurin osa huonekaluista on kierrätystavaraa, johon yhdistelen design-valaisimia ja vähän folklorea (ja maatuskoja). Aika iloinen sekamelska värejä ja ja struktuureja siis. Tyyliä yhdistävä sana lienee kuitenkin kodikkuus.

2. Mikä on lempihuoneesi tai -huonekalusi?
Lempihuoneeni on varmaan yläkerran aula. Vielä kun saisin sen haaveilemaani järjestykseen... Lempihuonekaluni on olohuoneen harmaa nojatuoli. Se vain on niin kaunis.

3. Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Lasten ulkoiluvaatteisiin ja kenkiin. Pyrin hankkimaan niitä alennusmyynneistä, mutta etenkin lapsille asianmukainen ja lämmin vaatetus on asia, josta en tingi. Samoin kenkien pitä olla tukevat ja sopivat.


4. Mihin asioihin elämässä satsaat?
Perheeseen kai eniten. Yhdessäoloon. Toivottavasti vähitellen myös enemmän omaan hyvinvointiini.

5.  Mistä onnesta unelmoit?
Aika paljon onnea olen jo saanut. Ammatti (tieskuinkamones) ja jonkinmoinen ura työelämässä olisi mukava asia. Oieastaan haveilen siitä, että voisin elättää itseäni edes pikkuisen käsieni tuotoksilla.

6. Missä olet tunnollinen?
Kaikessa tekemisessä. Jos jotain vaivautuu tekemään, sen voi ihan samalla vaivalla tehdä kunnolla.


7. Mikä on miehen paras ominaisuus? Mikä naisen?
Yleensä ihmisen paras ominaisuus on rehellisyys ja luotettavuus, kyky ottaa toiset ihmiset huomioon. Kaikki muu tulee noiden jälkeen.

8. Mikä on elämässä ihanaa?
Lapset, mies, ystävät, taide, kirjallisuus, musiikki, kasvit, luonto...


9.  Ja lopuksi puutarha-aiheinen kysymys. Jos puutarhakeiju vierailisi luonasi, saisit toivoa ihan mitä vain puutarhaasi, mitä se olisi?
Tahtoisin kunnon kasvimaan, mutta koska sen saaminen ei taida olla pihallemme mahdollista edes puutarhakeijun avustuksella, sanon, että kasvihuone.

Ja kutsunpa itse kahveelle Tarjan, Sadun, Annun, Minnan ja Rouva Vatun. Vastatkaa, jos huvittaa.

10 kommenttia:

 1. sitä vaan että aivan huippu ilme viimeisessä kuvassa! Tuli ääneenhihityskohtaus tässä aamunpimeydessä. Ei ollenkaan hullumpi tapa aloittaa päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos piristi. Toi marakatti on oikeasti livenä melkoinen naamanvääntelijä.

   Poista
 2. Huippu ilme S:lla. Kiva kun lähdit kahville :O)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kahvikutsusta, lähdenpä keittelemään :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kutsusta! Mutta... pystynkö kopioimaan nuo kysymykset suoraan vai onko joakinen kysymys kirjoitettava ihan itse? :) Se kieltäytyy antamasta mulle koipiota. Tosi ärdee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Taidat joutua kirjoitushommiin. Tai sit voit käydä Minnan blogista kopsaamassa. ;)

   Poista
 5. Kiitos Kati kutsusta, mäkin laitan huomen illalla pannun tulille:)

  VastaaPoista