tiistai 8. heinäkuuta 2014

Hellettä


Kävin juuri suihkussa. Ihan autuaaksi tekevässä sellaisessa. änään kun oli todella k u u m a päivä. Hiki vain valui ja kun uitimme lapsia rannassa, onnistuin kaikesta 50 suojakertoimesta huolimatta polttamaan olkapääni. Taas kerran. Minkäs teet, skandinaavisen vaalean ihonsävyn vaaleamman osaston edustaja kun olen...

Aamulla teimme pienen kesäretken rakennustarvikkeeseen ja nyt ovat kasvihuoneen perustustarvikkeet aika lailla hankittuina. Kukahan tässä säässä vain viitsisi moista murata... Rannassa on mukavampaa. Molemmat lapset viihtyivät tänään vedessä valehtelematta tuntikausia. Minä en suuremmin ui, kudoin villasukkaa rannalla uimavalvojana ja kadehdin vedessä läträäviä.

No, karkasin sentään ottamaan kuvia kalanpoikasista. Niitä on hauska seurailla kirkkaassa vedessä. Hyvän kuvan saaminen onkin sitten ihan toinen asia.

Ja toisin kuin tuosta allekirjoittaneen kuvasta ehkä saattaisi päätellä, minä en ole raskaana. Mekko vain on empire-mallia ja emännän ryhti hiukan laiskanlainen laiturilla seisoskellessa.

2 kommenttia:

  1. Ei ole todellakaan hellekeli tehty remonttihommia varten! Tänään oli ip jo vähän pilvessä, ja jaksoin siivoilla meidän remonttityömaata ihan eri tavalla. Mutta nautitaan nyt lämmöstä ja raksataan sitten joskus... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, eiköhän niitä pikkuisen vilpoisampiakin päiviä vielä nähdä. :) Hellepäivinä on mukavampaa olla rannalla.

      Poista