lauantai 6. syyskuuta 2014

Olemme vähitellen armaani kanssa askarrellet parkkipaikan sivun kanssa. Se jäi, kun tuli muuta ajateltavaa, mutta nyt siinä on vihdoin multaa ja kasveja ja erinäisiä jätepalasia keramiikkaa ja betonia pitämässä multaa kivien lomassa. On tuossa vielä ihan riittävästi tekemistä, mutta ainakin se on nyt hämäävästi sen näköinen, että jotain sentään on tehty. Samalla tuli tyhjennettyä takapihalta se viimeinen kukkapenkki ja napattua siitä hiukan kasveja tuohon. Enää kaipailen yhtä isohkoa perennaa, muutamaa matalaa mallia olevaa kasvia, ruusupensasta ja paria pussia kukkasipuleita. Ehkä nuokin vielä löytyvät. Ensi keväänä olisi mukava katsella kukkimista.

2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tulee ja piilottaa kivasti aitaa pois, vaikka ei puuaidassakaan mitään vikaa ole. ;) Mulla on pieniä saviruukkuja, jotka lupasin aiemmin. Toimitan ne myöhemmin. En nyt kyllä muista, oliko tätä vai mehireunusta varten, mutta täältä kuitenkin joskus kulkeutuvat teille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiaita ei ole kovin hehkeässä kunnossa, jotta pieni peitto ei kyllä ole pahitteeksi. ;) Ja nou hätä. Kyllä ne ruukut ehtivät hyvin myöhemminkin. :)

      Poista