maanantai 6. huhtikuuta 2015

Olen bääää-äck!


Blogitauostu tuli (ainakin toistaiseksi) oletettua lyhyempi. Omassa koneessa vika oli lopulta melko vähäinen (poweri hajalla) ja nyt on sitten taloudessa myös varakone (joka on ihan hyvä olemassa esim. elokuvien katsomiseen). Jotta hip hip huraa! Vieroitusoireet olivat julmetut.

Ajattelin tehdä jonkinmoisen pääsiäisen kootut, mutta havaitsin, että pääsiäismäisiä kuvia tuli otettua ällistyttävän vähän. Johtunee siitä, että näpsin niitä pädillä instaan. (Juu, olen liittynyt ja löydyn nimellä kirahvila.) Jotta harmailla mennään.

Itse koneeton elämä meni kyllä leipoesssa, käsitöitä tehdessä, televisiota tuijottaessa ja muutenkin kaikkea muuta kuin itseään älyllisesti ylentäessä. Jotta ihan sama, yhtä hyvin voin möllöttää koneella joutessani. Sitäpaitsi kohta pitää kaivaa neule esiin ja katsoa Netflixiltä se koneen yhteistyön loppuessa kesken jäänyt elokuva (jossa yhdessä isossa roolissa on Mr. Darcy aka Colin Firth, joka olemuksellaan kirkastaa elokuvan kuin elokuvan. No, oikeasti tuo on hyvä ilman kirkastajiakin.) My life so far. Suosittelen.)

Huomenna on ohjelmassa paluuta arkeen. Voi olla mielenkiintoista. Isompi kun aloitti yhdistetyn sairaus- ja pääsiäisloman jo viikko sitten emmekä oikein ole saaneet perheen rytmiä muutenkaan kovin ryhdikkääseen kuosiin kellojen siirron jälkeen. Mutta ehkä tämä tästä, jotenkin...

P.S. Toivottavasti saisin säilytettyä ja kukitettua uudelleen tuon pääsiäisamaryllikseni sipulin. Herkumpaa kukintoa en ole hetkeen nähnyt. Olen heikkona piparmintturaitoihin myös kukkasissa.

2 kommenttia:

  1. Iiihana koivikkokuva. Voisin katsella tuota vaikka kuinka...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi koivikot on ihania ja niitä on täällä tosi paljon. Paitsi siitepölyaikaan ne eivät ole ihania, mutta onneksi se ei kestä kovin pitkään. ;)

      Poista