torstai 30. joulukuuta 2010

Vähitellen edistyy...


Siis ainakin tuo kutomus.Mikälie pussukka... No, oikeasti se on pinwheel blanket. Vauvalle. Lämmin lisäpeitto. Noron Kureyonia ja Cascaden 220 -lankaa. Sitä piti tulla alusta asti raidallinen, mutta totesin, että tuo väritys Kureyonissa osui tuollaiseksi mukavan kukkamaiseksi, joten aloitin raidoituksen vasta ekan kerän jälkeen. Vielä on vähän kilkutettava, mutta eiköhän se valmistu lähiaikoina.Kaikki muu onkin vähän enemmän ja vähemmän vaiheessa. Niinkuin se sairaalakassi... No, viimeksikin mies taisi seistä vieressä ja vahtia, että sain sen pakattua. Pitänee pyytää taas pientä henkistä tukea. 

Ensi vuodelle minulla on jo olemassa toivomus. Toivon kovasti oikein harvinaisen tylsää ja tapahtumaköyhää vuotta. Ei kriisejä, ei suruja, vain rauhallista, miellyttävää elämää. Jätän sen mielenkiintoisen ja jännittävän osuuden oikein mielelläni niille, jotka erehtyvät moisesta haaveilemaan.

5 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen peitto sulla on tekeillä!!!
    Oikein rauhallista uutta vuotta! Toivottavasti toiveesi toteutuu!

    VastaaPoista
  2. Toivon ihan noita samoja, sekä itselle että sinnepäin!

    Himpula, mulla on Noroa sen neljä kerää, pitäisköhän päräyttää pinwheel.. Paljon tuohon arviolta menee lankaa? On mulla ohjekin jossain, kunhan laiskuuttani kyselen.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Minna, rauhallista vuotta myös teille.:)

    Samoin kuin Erikalle. :)

    Mulla on kolme kerää Kureyonia ja puolitoista tota Cascadea. Ajattelin noilla pärjätä... Toi on siis yhteensä n 300 g. Jos en sit innostu tekemään jonkinmoista reunusta toisella Cascaden sävyllä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kati tuestasi, tässä meille niin kurjassa jutussa. Minäkin olen vieraillut luonasi usein Erika-mimiäni blogin kautta :) KIva, kun sinä kävit meillä. Tytär voi nyt hyvin, kun mies on siellä tehnyt Ison siivon, tyttären ollessa evakossa :/
    Mutta...paljon on mietittävää meillä
    tuksu

    VastaaPoista
  5. Kiva, että kävisit tuksu. :) Mutta juu, ei ole ihan pikkujuttu tuon asian ratkaiseminen.

    VastaaPoista