lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lievästi pakkomielteistä

Sain lopulta sen ensiksikin tilaamani kanavatyön ja oikeastaan hyvä että sain. Hyvää kertausta nyperryksen alalla enen isomman nyperryksen kimppuun siirtymistä. 

Jotenkin kirjomiseen jää reippaasti koukkuun; Teen vain tämän alueen ja ehkä tämän ja vielä sitten tuon... Jossain vaiheessa alkaa ärsyttää, että oikeasti ei voi tehdä samalta istumalta koko työtä valmiiksi.

Melkein kaikki pistotkin ovat menneet samaan suuntaan. Ajattelin olla huimapäinen ja välittämättä niistä, jotka eivät ole. Saa nähdä, miten (joissain asioissa) pedantin neitsytluonteen käy. Löydänkö itseni purkamasta vai kykenenkö ihan oikeasti moiseen vallattomuuteen. Toisaalta minulla on 15 vuotta vanha villapaita, jonka takahelmassa oleva virhe mallikerrassa ärsyttää joka käyttökerralla, vaikka se on juuri siksi selän puolella, etä en näkisi sitä. Siellä se silti puukottaa minua alaselkään. No, kanavatyö on onneksi vain kanavatyö enkä todennäköisesti tule koskaan pukemaan sitä ylleni. Jospa epätäydellisyyden kestäminen vahvistaa jotenkin.

Tarkoittaako tää kanavatyöinnostus muuten nyt sitä, että olen niinkuin virallisesti mummuuntumassa? Oikeasti mulla kyllä on pari ideaa, joihin kanavatyötekniikkaa voisi käyttää. Katsotaan saanko myöhemmin aikaiseksi, kun saan käsialani kuntoon. 

2 kommenttia:

 1. Osaa ne kuule ukitkin!:) Meidän ukkivainaa innostui joskus reilu 70-vuotiaana tekemään kanavatöitä. Talvi-iltaisin istui neula kädessä ahkerasti. Meiltä löytyy lastenhuoneesta isoukin tekemä enkelitaulu, ja vuosi sitten kun tyhjensimme Mummolaa, saimme me lastenlapset valita mieleiset taulut ukin tekemistä. Meillä tuli kesäinen järvimaisema, jossa pariskunta soutelee :)

  Sain joskus teini-ikäisenä ukilta synttärilahjaksi semmoisen Tuhkimo-aiheisen kanavatyön, joka on vieläkin kesken!! Pitäisiköhän tarjota tyttären tehtväksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi.:) Mä kyll ätunnen miehiä, jotka nypläävät pitsiä ja itse asiassa mun isä on opettanut mut virkkaamaan ja kutomaan, mutta kanavatyöt ovat kai enemmän mummojen ja pikkutyttöjen heiniä noin yleensä. :)

   Poista