lauantai 24. toukokuuta 2014

Huh hellettä sanoi jänis pakkasta. Tänään oli kyllä oikeasti ihan heinäkuinen tunnelma. Aamulla kävimme markkinoilla paahtumassa ja sieltä kotiuduttuamme siirryimme suosiolla rannalle. Vesi oli (kuulemma) tosi lämmintä. Ja eiköhän se ollut, isompi neito viihtyi vedessä vaikka miten kauan eikä osoittanut merkkiäkään palelemisesta. Hiukan tuntuu haikealta, että jo ylihuomenna pitäisi palata normaaliin toukokuiseen ilmastotilaan. Helle on tietenkin hiukan hiostavaa, mutta on se toisaalta ihan mukavaakin. Tosin kaiken kukinnan kanssa joutuu olemaan tarkkana, kun tuntuu, että kukkapenkeissä ja luonnossa kaikki tapahtuu yhtäkkiä pikakelauksella.

2 kommenttia:

 1. Lämmintä on riittänyt ja se ihan menee jäseniin, sillä tänään nukuin ulkoilun jälkeen reilun kahden tunnin päikkärit. Sain jonkun yliannostuksen aurinkoa. Kroppa säikähti moista D-vitamiiniannosta :D

  ps. Vesi oli kylmää -sanoo nilkkoja myöten järvessä kahlannut. Ei pikkulikkakaan kokonaan kastautunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kaikkialla muualla väittävät, että vesi on kylmää? Koska ihan oikeasti tuolla rannassa se tosiaan oli jopa minun käteeni lämpöisen oloista ja mieskin viihtyi plutikoimassa oikeasti kauan. Joku oli varmaan käynyt kaatamassa perunoiden keitinvedet järveen. ;)

   Poista