keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vihdoinkin!Siis vihdoinkin sille, että tulppaanit aukeilevat. Tuo yläkuvassa poseeraava taitaa olla papukaijatulppaani, jos en ihan omiani muista. Mutta kylläpä nuo juroivat hartaudella ja osa tulppaaneista pysyttelee nupulla edelleen peräti sitkeästi.

Voikukatkin olivat poksahtaneet rannassa auki ihan vakavissaan. Koko ranta hehkui keltaisena ja sai assistentin villiintymään kukkakimppujen keräämiseen.

Assistentti assisteerasi myös kaivuutyömaalla. Kaivoi sen, mitä muovilapiolla irtosi ja lapioi savenpalasia omiin kärryihinsä ja kärräsi niitä peräkärryyn hiki päässä. Aika reipas tyllerö. Ihan oikeasti avuksi. 

Millään ei kyllä malttaisi odottaa, että pääsisimme jo perustusvaiheesta eteenpäin. Jotenkin suunnitelma on hiukan laajentunut edetessään. Nyt olen kuullut puhuttavan jotain vesijohdosta, lavuaarista ja viemäröinnistä salaojan kautta. Hmm... Mielenkiintoista.

Ai niin. Piti ihmettelemäni, että karjuvatko pikkulinnut normaalia kovaäänisemmin öisin vai luulenko vain+ Välillä tuntuu, että etenkin satakielillä on jotkut desibelit kaakkoon -viikot menossa. Useampana aamuyönä olen herännyt mokomien tirppojen metelöintiin. Ikkunat kun on melkein pakko pitää auki, että ei paistu elävältä. Aika kesäistä.

4 kommenttia:

 1. Samaa minäkin mietin just tänään tulppaanien suhteen! Voikukkien suhteen taas fiilikset oli "voi ei" tyyliä. Kuva assarista voikukkien kanssa on ihan mahtava!
  Toisinaan haikailen pienten assareiden perään, kun nykyään saan tehdä suurimman osan yksin. Ekaluokkalaista pyysin klapitalkoihin ja hän sanoi auttavansa jos maksan viiskymppiä. ;O) Vähän liian kova hinta opiskelijabudjetille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on kyllä kovapalkkainen assistentti. :D Ei meilläkään tuosta isommasta suuremmin assariksi ole, kotiajat vietetään nenä kirjassa...

   Poista
 2. Just linturetkellä olleena olen asiantuntija ;) tirpat tahtoo tehdä munia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin ne taitavat haluta. ;)

   Poista