torstai 22. toukokuuta 2014Oli mukava päivä. Ihana ilma, lämmintä, mutta tuuli viilensi sopivasti. Aamusta meille pyrähti hetkeksi yllätysvieras. Saimme vieraan lopulta ohjatuksi keittiön ison ikkunan kautta pihalle törmäilemästä ympäriinsä. Tintti-parka oli sikäli ystävällinen tapaus, että ei sentään roiskinut asuntoa ulosteillaan ilmeisestä paniikistaan huolimatta.

Päivällä vietimme äitien lounasta ystävän ihanassa pihassa. Nuo ristikit (joita oli ihan valtavina mättäinä) olivat aivan ihastuttavia. Melkein teki mieli kokeilla voisko niitä käyttää tyynynä. Ainakin niitä joutui silittelemään aina ohikulkeissa.

Illalla iski vielä omassa pihassa sellainen keskimääräistä onnellisempi olo. Tiedätte varmaan tyyliin: "Kaikki paitsi puutarhanhoito on turhaa". Käänsin selkäni keskeneräisyyksile ja nautin siitä, mikä on hyvällä mallilla ja kaunista. Kyllä se keskeneräinenkin osasto siitä vähitellen edistyy. Silakka polskutteli pikkualtaassaan, kun isi kaivoi viimeiset savenkokkareet kasvihuoneen perustuksista. Edistystä on siis tosiaankin tapahtunut.

4 kommenttia:

 1. Ihana tosiaan tuo ristikki. Pitääkin lisätä kokeiltavien kasvien listalle ja hankkia siemenet kun kohdalle sattuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä suunnittelin samaa. To ristikki on vielä tosi sievää, pienikukkaista lajiketta.

   Poista
 2. Ihanalla paikalla ristikkiä kasvamassa, pehmentää portaiden kulmikkuutta. Ja on kyllä houkuttelevan näköinen kasvimatto. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota oli monessa paikassa pihaa ja näytti kauniilta joka sijainnissaan. :)

   Poista