tiistai 17. kesäkuuta 2014

Tänään kotona

Tänäänoli kylmä. Oikein kunnolla koleaa. Eilen minulla tosin oli vielä kylmempi. En tajunnut mistä johtui ennenkuin tuikinta toisen silmän takana alkoi... Ystäväni migreeni tuli vaihteeksi kylään. Eilinen iltapäivä ja ilta meni sitten tiiviisti sohvan seurassa. Ja niin meni tämäkin päivä, mutta nyt alkaa pikkuisen tuntua siltä, että alan palata ihmisten kirjoihin. Ehkä. Mistä puun takaa tuokin pirulainen taas harppasi. Tänään kävimme kyllä aamukävelyllä keräämässä vähän lupiineja ja sitten tarkastamassa mitä rakeet ja lumi olivat saaneet aikaiseksi pihalla. Eivät toistaiseksi sen pahempia. Toivottavasti kasvilapsoset sinnittelevät jatkossakin, vaikka kieltämättä vähän on luvattu ensi yöksikin vilakkaa.


Eilen meillä soi ovikello ja kiltti naapuri toi Silakkaiselle yllärin. Ihan itse ommellun sellaisen. On riittävästi pitsiä ja kukkia, alushameessa brodyyrireunus niinkuin prinsessalla pitääkin. Meillä asuu kaksi neitiä, jotka uskovat totuuteen, jonka mukaan röyhelöitä ei vain yksinkertaisesti mekossa voi olla liikaa ja helmojen pitää heilua kunnolla. Tosin niin uskoi niiden äitikin. Kasvoin 70-luvulla unisex-kaudella, mutta onneksi sain periä isompien sukulaislapsien 60-luvun ihanuusmekkoja.


Sää kun ei oikein houkutelllut ulkoilemaan, piti keksiä muuta. Isompi tyttö halusi maalailla kiviä ja sai maalata. Maaleja jäi paletille niin paljon, että muutakin taidetta syntyi. Minä en ollut ihan parhaimmassa vedossa, mutta isosiskosta on onneksi kehkeytymässä oikein laatuisa askartelunohjaaja pienemmälle. Etenkin tälläisissä poikkeustilanteissa.

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne, toivottavasti migreeni jo selätetty.
  Ihana tuo retroinen mekko! Sitten vaan villaa ylle ja alle niin voi käyttää juhannuksenakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kylä tämä tästä taas. Vähitellen... Ja juu, pitkähihaista alle ja sukkikset jalkaan niin hyvin tarkenee mekossa. ;)

   Poista