tiistai 24. kesäkuuta 2014
Tänään oli melkoisen mielenkiintoinen päivä noin säätilaa mittarina käyttäen. Kaikkea löytyi kirkkaasta päivänpaisteesta kaatosateeseen, rakeisiin ja yllättävään ukkosmyrskyyn. Ja muutokset tapahtuivat hämentävällä tahdilla. Sattuneesta syystä tuli aamun pikaulkoilua lukuunottamatta pysyttyä aika tavalla neljän seinän sisäpulella.

Ja sisälläolo sitten aiheuttaa kummallista intoa ruoanlaiton suhten. Päätin keräillä kiltti äiti -irtopisteitä ja tarjoilin lounaaksi hodareita. Sämpylät tein itse ja omiin nakkikoiriini myös nakit. Olivat muuten parempia kuin aiemmin tekemäni. Jotenkin vain tuo vaihe, kun käärin nakkitaikinaa elmukelmuun ja keittelen pötköjä, tuppaa naurattamaan joka kerta yhtä paljon.

Illalla ohjelmassa oli koko perheen askartelua. Mies piipahti kotimatkallaan Ikeassa ja toi pari tuolia (joista joskus myöhemmin enemmän) ja isomman neidin huoneeseen kirjahyllyn. (Nyt niitä Billyjä taas saa valkoisena. Mikä ihme toimitustauko taannoin olikaan.) No, joka tapauksessa neito oli hyllystään ja kirjoistaan niin onnellinen, että lupasi poikkeuksellisesti esiintyä myös blogissa. Jotta silvuplee vaan. Hiukan kyllä huolestuttaa, koska oikeasti tuo hylly on jo aika täynnä heti alkuunsa. Mitäs sitten teemme, kun se täyttyy kokonaan? Kuvittelin, että tuonne olisi mahtunut jokunen peli alakerran hyllyjä täyttämästä, mutta mitä vielä...

Niin ja lähiaikoina lienee syytä pieneen kuvapäivitykseen neidin huoneesta muutenkin. Jollakin muullakin on iskenyt sisustusvimma ja huoneeseen pitää saada maatuskateemaa. Onnistuu. Mutta siivota voisi ennen isompia verhojenvaihtoja.

2 kommenttia:

  1. Onpa neidit tyytyväisenä. ;) Hyvä tietää, että billya saa kuitenkin valkoisena, jos haluan joskus jatkaa omaa hyllyäni. Tosin en myöskään tiedä, mihin saisin sopimaan lisää hyllyä. Täyteen tuo meilläkin tuli nopeaan, ei niin paljon sopinut, mitä olin ajatellut. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjahyllyt ovat aina liian pieniä. ;) Elämän katkeria tosiasioita.

      Poista