maanantai 2. kesäkuuta 2014Tänään puhersin kesäkukkia ruukkuuihin. Meniväthän ne lopulta. Ja ovat kauniita. Tungin myös esikasvattamini joriinit ruukkuihin, koska maa on tällä hetkellä hiukan muutoksen kourissa... Ts. joku päivä pitäisi jaksaa jatkaa kasvien ylöskaivamisen merkeissä.

Eniten aikaa tosin kului yhtä rytöpesää purkaessa. Parkkipaikan reunustat olivat melkoisen metsittyneet ja vietinkin erinäisiä tunteja voikukkia ja rönsyleinikkejä savesta irroitellen. Niin ja satunnaisia akileijantaimia penkkiin siirtäen. Minä kun päätin edes vähän sievistää sitä sotkunurkkaa kukkapenkillä. Se ei kyllä kovasti naamioi epämääräisiä lautakasoja, betonilaattoja ja lehtikompostia, joka on täynnä tiesmitä risuja ja sotkuja. Mutta vähitellen. 

Ajattelin hyödyntää betoninpalasia, ruukkuja ja mehikasveja tien puoleiselle sivulle ja toivottavasti myöhemmin tehdä nurmikon puumajan viereen. Niin ja nurmikolle kasvulaatikon ja siihen pensasmustikkaa. Ehkä tuosta inhimillisen näköinen saadaan. Nyt ei kyllä viitsi edes kuvata. Ehkä sen ennen-kuvan voi ottaa säästöön, jos joskus pääsee ihastelemaan jälkeen-tilannetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti