perjantai 19. elokuuta 2011

Mattoasiaa

Olen yrittänyt miettiä työhuoneen mattoasiaa. Iskusta löytyi tälläinen matto (kuva samaisen puljun sivuilta). Villaa, koko sopiva eikä hintakaan kirpaisisi ihan hirvittävän pahasti..

Mut onko toi kiva vaiko eikö? En osaa päättää. Toisaalta on tosi jees, toisaalta... Äh... Ja onko tuo sitten taas vähän turhan hankalasti pestävä, huoneen yhtenä funktiona kun kuitenkin on toimia neidin leikki- ja askarteluhuoneena? Sarjassamme päätöksiä, päätöksiä. Mikään muu matto ei kyllä ole tähän menessä natsannut yhtään, että toi sentään vähän kiehtoo. Mut voisivat ne räsymatotkin olla ihan hyvät siellä. Villa vain lämmittäisi talvella mukavasti.

Mut joku saisi alkaa askarrella niitä hyllyjä tuone huoneeseen. Ja se samainen joku saisi etsiä Lundioihin lisää hyllynastoja ja ristikot...

2 kommenttia:

  1. Villamatot on minun mielestä ihan parhaita ja ihan helposti puhdistettavissakin. Villa kuitenkin hylkii likaa hyvin.

    Minulla on haaveissa iso villamatto tupaan talveksi.

    VastaaPoista
  2. Villamatot on kyllä ihania ja lämpimiä jalan alla. Yläaulan lattia tuntui viime talvena oikeinkin mukavan lämpimältä villamaton ansiosta. Meillä vaan toi nuorempi neito vielä puklailee jonnin verran, mistä syystä vähän mietityttää toi pesujuttu.

    VastaaPoista