tiistai 28. toukokuuta 2013
Iltapäivällä tyhjensin leikkimökin, lakaisin, häädin hämähäkit ja pesin lattian. Nostelin tavarat takaisin, laitoin räsymaton lattialle ja verhot ikkunaan, Kun tyttö tuli koulusta, jatkoimme sisustushommissa. Tytön huoneen kehyshylly ja Brion hella pääsivät mökkiä koristaman, samoin yli vuoden paketissa odottaneet Ikean astiat pääsivät vihdoin käyttöön, kuten myös fb-kirppikseltä hankkimani pieni, sininen kattila. Nyt kelpaa kokata. Silakka kiljaisi riemusta nähdessään uuden keittiönsä ja alkoi kokata antaumuksella. Yksi puute tosin paljastui lopussa. Mökissä ei ole yhtään pikkuista patalappua! Saatanpa napata tänään virkkuukoukun käteeni hetkeksi.

Kun mökki oli hoideltu, ruukuttelin vielä kesäkukkia ja vähän muitakin. Äiti (kiitos lapsenhoidosta) ehdotti basilikoille tuota tyhjän panttina pönöttänyttä Ikean minikasvihuonetta. Joskus vain oma pää ei toimi eivätkä edes itsestäänselvyydet tule mieleen. Nyt vain alkaa multa olla vähissä. Komensin jo miehen peräkärrykeikalle multakauppaan.


day 06 - a song that reminds you of somewhere
Tämä on vaikea. Varmaan vaikeimpia listalla. Laulu, josta tulee jokin paikka mieleen... 
Tähän päädyin. Opiskeluaikaan Lahdessa, Ainomieli soi usein radiossa (ja levylautasella), A.W. Yrjänä oli vielä nuori, hoikka ja palavakatseinen lavalla esiintyessään.

2 kommenttia:

  1. Ai miten suloinen leikkimökki! Mä en ole taas kerinnyt muutamaan iltaan kurkkimaan blogiisi, ja tämmöinen ihanuus on aivan mennyt ohi. Voin kuvitella sen pienen kokkaajan innon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorempi emäntä on enemmän kuin tohkeissaan, mutta en voi väittää, että tuo isompikaan olisi täysin immuuni kalustetun ja koristellun mökin viehätykselle. ;) Etenkin kun mökki oli viime kesän ihan retuperällä...

      Poista