perjantai 24. toukokuuta 2013

Röyhähdä rauhassa rakkaani

Minttu on kasvanut jo niin isoksi, että siitä sa lisukkeita ruokiin. Se tosin alkaa kyllä kasvaa paikalla, jonne tyrkkäsin sen turvaan, hiukan turhankin terhakkaana ja laaja-alaisena. No, se on minttu. Piparminttukin on ihan väärässä paikassa ja taitaa sekin levitä turhan hyvin. Olisi syytä keksiä molemmille paikka, jossa saavat röyhytä rauhassa.

Tänään hyödynsin minttua tekemällä skonssitaikinantapaisen ja päällystämällä sen dijonin sinapilla. valkosipulilla, parmesanilla, kesäkurpitsalla, oliiviöljyllä ja kirsikkatomaateilla (ja tietty mintulla) ja paistamalla piiraaksi. Ihan herkkujen herkkua. Vielä, kun saa tuohon kesäkurpitsat omasta maasta, juuri mitään herkullisempaa en taida ihan heti keksiä.

Illasta aurinkokin palasi parin päivän lepotauolta ja heijasteli keltaista kulleroista. Potilaskin pääsi jo hetkeksi pihale ja riemu oli suuri.

Niin ja se musiikkihaaste. #day 02 - your least favorite song. Tamä on oikeastaan vaikeampi kuin tuo favourite song. Maailmassa on toki mahdottoman monta musiikkikappaletta, josta en juuri perusta. Listalla ykkösinä varmasti kaikenmaailman white power-sceneen kuuluvat yms. ajatusmaailmaltaan totaalivastemieliset  musisoinnit, mutta toisaalta olen myös moiset jättänyt suosiolla kuuntelematta eli en voi biisejä nimetäkään. 

Mutta mennään sit nyt ihan vain ällöttävyys/idottimaisuus/vastemielisyys/tyhmyys -aspektilla... Eli Juicen "Daisarit" on biisi, jota en vain voi sietää. Voi olla, että sen on tarkoitus olla jotenkin sarkastinen jne., mutta ei, minun korvaani se on vain tasan tarkkaan pöljä biisi, joka olisi hyvin voinut jäädä tekemättä, semminkin, kun Juice on tehnyt ihan oikeasti hienoja biisejä ja paljon. Ja ei, en todellakaan linkitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti